INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

VIDEO Campioanele fără bani dorm pe jos în aeroport! Premiul s-a dus pe datoriile echipei masculine a clubului

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 13:41

Jucătoarele columbiene de la Atletico Huila au trebuit să cedeze premiul de 55.000 $ pentru câștigarea Copei Libertadores echipei masculine pentru plata unor datorii, neavând astfel cu ce să plătească o noapte la hotel.

Încă un scandal sexist în fotbal. Dacă Madridul se pregătește de finala Copa Libertadores, returul River - Boca, varianta feminină a competiției sud-americane s-a terminat cu revolta noii campioane.

Jucătoarele lui Atlético Huila, care nu evoluează decât de doi ani în Liga Aguila Femenina, campionatul profesionist columbian, au rămas cu ochii în soare după victoria la penaltyuri (5-3) contra lui FC Santos. CONMEBOL a decis ca premiul de 55.000 de dolari cuvenit câștigătoarei Libertadores să meargă la formația masculină, confruntată cu datorii!

Premiate de președinte

Yoreli Rincon, autoarea golului decisiv la departajare, a denunțat nedreptatea: "Ne-au furat banii ce au ajuns la echipa masculină, care are și alt președinte. O să ne consolăm cu prima oferită de președintele nostru, din buzunarul propriu". Decizia absurdă nu a fost singura peripeție trăită de fotbalistele columbiene. Acestea au rămas blocate pe aeroportul din Caracas, după ce plecaseră de la Manaus, așteptând 7 ore legătura spre Bogota. Nu și-au permis cursă charter, nici n-au avut cu ce plăti o noapte la hotel în Venezuela, fiind nevoite să doarmă pe jos, campioanele postând poze pe Twitter și provocând indignare pe rețelele de socializare.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează