FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic s-a enervat după ce a fost criticat de tatăl unui dinamovist: "Mai rămân nevestele și copiii să îşi dea cu părerea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 15:28

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a reacționat dur într-o conferință de presă după ce a fost criticat de Bogdan, tatăl mijlocașul Andrei Tîrcoveanu, 21 de ani (Detalii AICI).

"Cu mine, Tîrcoveanu a mai jucat. Chiar am vrut să îl ajut. Părinţii nu au fost de acord ca el să plece la Universitatea Cluj, unde era Mihai Teja, un antrenor cu care eu am lucrat şi care vedeţi că are calitate. Poate fiul lor reuşea să se integreze, să îşi arate calităţile.

Când am venit aici, eu l-am găsit rezervă. Au venit atâţia antrenori după mine şi el tot nu a jucat. A fost împrumutat, dar nici acolo nu a jucat.

E normal, e părinte, dar să se facă interviuri cu părinţi... Mai rămân nevestele și copiii să vorbească și să îşi dea cu părerea. Eu înţeleg că taică-su ar vrea ca fiul lui să joace, dar trebuie să-l întrebe pe fiu-su de ce oare nu joacă. Nu cred că antrenorii nu folosesc un jucător care are calităţi şi care poate ajuta echipa", a spus Rednic la conferința de presă de dinainte meciului Dinamo - FC Hermannstadt, de sâmbătă, ora 17:00.

"Andrei a debutat la Dinamo la 17 ani, într-un meci cu FC Botoșani, într-o echipă mult mai bună decât cea de acum. După câteva meciuri a semnat un contract cu Giovanni Becali și din acel moment s-a terminat. N-a mai existat pentru Rednic, n-a mai jucat deloc. A fost în cantonament în Cipru și a jucat bine, iar după un meci venise Negoiță. La o discuție cu Dănciulescu în vestiar, Rednic a spus: "Iar a venit Negoiță p-aici. Băga-mi-aș p**a a mai jucat și ăsta bine și acum trebuie să-l bag. Eu nu-i bag niciun copil, nu-i cresc eu copiii p-aici!". Și Andrei era în vestiar..."
Bogdan Tîrcoveanu, tatăl lui Andrei, pentru Gazeta Sporturilor

2echipe are Andrei Tîrcoveanu în CV: Dinamo și Gaz Metan. În sezonul trecut, la Mediaș, a fost în top 5 cei mai buni jucători conform notelor acordate de Gazeta Sporturilor

25de meciuri a jucat Andrei Tîrcoveanu în sezonul trecut la Gaz Metan cu 3 mai puține decât a bifat pentru ambele echipe ale lui Dinamo în 6 sezoane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
menuts
menuts  •  08 Decembrie 2018, 09:59

Si de ce nu il vindeti atunci?

george1111
george1111  •  07 Decembrie 2018, 18:25

Numai fiti c or ve si spuneti adevarul...Tarcoveanu a avut la Dinamo peste 5 antrenori ,si cu niciunul nu a jucat .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close