FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:00

Dică e categoric! Cum a reacționat după ce Becali a anunțat că-i dă pe Coman și Tănase pentru 10 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 11:37

Nicolae Dică a vorbit azi despre posibilitatea ca Florinel Coman (20 de ani) și Florin Tănase (23 de ani) să plece în această iarnă de la FCSB.

Antrenorul celor de la FCSB a declarat în conferința de dinaintea meciului cu Viitorul că ar fi de acord ca cei doi mijlocași ofensivi să plece  dacă Becali primește o ofertă de 10 milioane de euro. (Citește aici ce spune Becali despre Coman și Tănase)

"Eu nu m-am opus niciodată când a fost vorba de vânzarea unui jucător. Din punctul meu de vedere, dacă un jucător are o ofertă bună, trebuie lăsat să plece! Au fost mulți jucători de valoare care au plecat de la Steaua și care au fost înlocuiți, iar echipa a mers mai departe", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

  • FCSB - Viitorul se joacă duminică de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și

Nick cel războinic » Dică, mesaj pentru Becali după ce l-a făcut praf la TV: "Asta i-am spus" » Dezvăluie ce altă ofertă a refuzat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
red_dogs_united
red_dogs_united  •  08 Decembrie 2018, 13:10
Postat de arsenie.bk pe 08 Decembrie 2018, 12:39

Țepele academicianului Hogea nu valorează nimic. Gigi să admită că a greșit, să-i dea cât mai repede și să nu mai cumpere niciodată de la Viitura.

Cum, nu-i vrei tu pe Dragus si pe Matan?

red_dogs_united
red_dogs_united  •  08 Decembrie 2018, 12:53

Se ia o dorinta de-a lui Gigi. Se scrie un articol. A 2-a zi se scrie un articol despre parea lui Dica despre dorinta lui Gigi. Si uite asa se insinueaza ca pt Tanasica si Florinel exista o oferta de 10 milioane de euro. Oricum, de apreciat faptul ca Gigi a mai taiat un zero din pretentii. Inca un zero Gigi si te apropii de realitate!

legendavisinie
legendavisinie  •  08 Decembrie 2018, 12:47

Meciul omeniei: FC FCSB Popești Leordeni - Viitorul Ovidiu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează