FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 1-1

Hanca, în lacrimi după meciul cu Hermannstadt: "Poate e ultimul ei meci, trebuia să dau mai mult"

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 20:07

Sergiu Hanca (26 de ani) a izbucnit în plâns la interviurile de după meciul dintre Hermannstadt și Dinamo, scor 1-1, și a dedicat golul marcat bunicii sale.

"Mă bucur că am reuşit să marchez, îi dedic acest gol bunicii mele care nu este foarte bine şi azi toată ziua m-am rugat la Dumnezeu să dau un gol pentru ea, pentru că ea m-a crescut.

Și chiar mă bucur că am marcat, poate e ultimul ei meci, dar cred că trebuia să dau mai mult, atât eu cât şi echipa, ca să luăm cele trei puncte astăzi", a declarat Hanca la TV Telekom Sport.

Citește AICI cronica meciului Hermannstadt - Dinamo, scor 1-1!

Clasament LIGA 1

clasament liga 1 dinamo

Citește și:

Mircea Rednic e mulțumit de jocul lui Dinamo: "Am avut și o bară" :) » De ce l-a titularizat pe Popovici după ce l-a desființat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
kordell
kordell  •  09 Decembrie 2018, 06:57
Postat de hitman222 pe 08 Decembrie 2018, 21:53

Alta clona prostalaule?

???

spinoza
spinoza  •  08 Decembrie 2018, 23:37

Sanatate tuturor bunicilor! Stiu ce inseamna o bunica care te creste si apoi pleaca... E greu pentru Sergiu! E intai om, apoi ce vreti voi sa fie.

zidane92
zidane92  •  08 Decembrie 2018, 22:18

Dumnezeu sa o ajute pe bunica lui Sergiu, sanatatea si viata sunt mai presus de un amarat de meci de fotbal, oricum nu intram in play-off dar nici nu retrogradam in sezonul asta oricat de slabi am fi nu putem de voluntari, calarasi si chiajna!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează