FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-2

Jucătorii lui Gaz Metan îl trimit pe Teja la FCSB: "M-aș bucura pentru el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 22:09

Valentin Crețu (29 de ani), fundașul lui Gaz Metan Mediaș, a comentat zvonurile care-l dau pe antrenorul Mihai Teja ca înlocuitor al lui Nicolae Dică pe banca lui FCSB.

"M-aș bucura pentru domnul Teja să meargă la FCSB, a făcut un grup unit aici. Dacă va pleca îmi pare rău, dar m-aș bucura pentru el", a declarat Crețu la Look Sport.

Portarul Răzvan Pleșca are și el doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului său: "E normal ca domnul Teja să fie dorit de FCSB. A demonstrat că e un antrenor foarte bun. Jocul pe care-l practicăm e unul dintre cele mai bune din Liga 1".

În ultima vreme, Becali a vorbit la superlativ despre Teja, antrenor pe care l-a mai dorit şi în trecut. Mesajele publice transmise de patron l-au făcut pe antrenor să discute pe marginea acestui subiect. "FCSB este un club mare, un brand, în fiecare an își propune obiective foarte mari, astfel că niciun antrenor nu poate să refuze dintr-odată. În plus, orice tehnician tinde să ajungă mai sus, să performeze.

Orice om își dorește să meargă la mai bine. Totul depinde de relația dintre patron și antrenor, comunicarea contează cel mai mult. Depinde de cum știi să gestionezi și de modul în care știi să relaționezi psihologic și cu patronul, și cu jucătorii. Aici e cheia succesului!", spunea Teja în urmă cu câteva săptămâni.

5 ani
au trecut de când Teja a debutat ca antrenor principal, după ce fusese secund cu Hagi şi Rednic, între timp le-a pregătit pe U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii şi Gaz Metan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  11 Decembrie 2018, 20:54

Sa-i strice Jiji, cota?/? mai bine sa mearga prin Belgia, China sau Arabia, decat sluga lui jiji

Vezi toate comentariile (1)
Comentează