INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Trădează Morata? Unde s-ar putea întoarce în La Liga

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 14:05

Jordi Alba ar fi foarte fericit să îl vadă pe colegul său de la națională Spaniei, Alvaro Morata, în echipa Barcelonei.

Conform jurnaliștilor de la goal.com, Morata este tentat să plece de la Chelsea. Variantele apărute până acum sunt Barcelona și AC Milan.

Morata ar putea fi lăsat de Chelsea să plece în următoarea perioadă de transferuri, dar asta doar dacă managerul echipei londoneze, Maurizio Sarri, îi va găsi un înlocuitor. Singurul atacant de meserie pe care Chelsea îl mai are în lot este Olivier Giroud.

Jordi Alba, unul dintre colegii lui Morata de la naționala Spaniei, și-ar dori să îl vadă pe Alvaro întors în țara sa natală și să joace alături de el pe Camp Nou.

"Morata este un fotbalist pe care îl apreciez foarte mult, vreme de mulți ani el a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume."

"Dacă speculațiile sunt adevărate, el ar urma să fie foarte bine primit la echipă, ca orice alt nou jucător", a declarat Alba.

În vârstă de 26 de ani, Alvaro Morata a fost tranferat de Chelsea în 2017 de la Real Madrid. De la venirea sa pe Stamford Bridge, Morata a înscris 16 goluri în 45 de partide de Premier League pentru Chelsea.

(articol scris de Cosmin Olteanu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează