FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB, 20:00, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK

FOTO&VIDEO Botoșani - FCSB e în pericol! Zăpada e până la glezne, iar oficialii echipei cheamă fanii de urgență la stadion

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 13:26

După Dinamo - CSU Craiova un nou meci e în pericol să înceapă cu întârziere! Partida de la Botoșani dintre echipa din localitate și FCSB stă și ea sub semnul întrebării.

În această dimineață, oficialii echipei din Moldova au publicat pe pagina de Facebook a clubului un video cu imagini de pe terenul Municipal. Era un strat consistent de zapădă, iar muncitorii urmau să intre în dispozitiv pentru a începe degajarea terenului de omăt.

Și jucătorii vicecampioanei au venit să facă o inspecție a terenului, în locul plimbării pe care o făceau înaintea meciului. Mihai Roman I a fost salutat de toată lumea, iar Gnohere a fost și de această dată în centrul atenției, bucurându-se cel mai mult de stratul generos de zădadă.

Mai mult, oficialii echipei au transmis un mesaj clar suporterilor să vină să-i ajute ca meciul să poată începe la ora 20:00. "Pentru organizarea în bune condiții a meciului dintre FC Botoșani și FCSB rugam toți suporterii și juniorii clubului sa vina la stadion pentru a ajuta la îndepărtarea zăpezii, fiecare cu ce poate (lopeți, T-uri, mături)", au scris moldovenii pe Facebook.

Prognoza la ora meciului este de 0 grade Celsius și este posibil să plouă în următoarele ore.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
burgman
burgman  •  16 Decembrie 2018, 19:18

Ce.i prosteala asta cu fanii chemati sa curete terenul!? Pe afara la fel se procedeaza, Manchester isi cheama platitorii de abonamente sa dea la lopata in perioada de criza??

liviuemil
liviuemil  •  16 Decembrie 2018, 17:23

Sinteti in secolul 21. Iar incepeti cu "omat" si alte cuvinte din povestile lui Creanga??? Sau credeti ca PRO tv este mama tuturor televiziunilor !!!!

zizu
zizu  •  16 Decembrie 2018, 17:07

sa i vad acum pe comentatorii de carton,in frunte cu naum,cer si azi joc pierdut cu 3-0?cand a jucat viitorul cu fcsb,s a cerut?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează