FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae se ia de conducerea lui Dinamo: "Voi avea o discuție serioasă cu ei" » Anunță posibila plecare a unui jucător

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 18:56

Marius Niculae e dezamăgit de atitudinea celor de la Dinamo, care nu i-au dat nicio șansă lui Marco Ehmann, fundașul de 18 ani care s-a născut în Germania, dar are dublă cetățenie.

Prezent la evenimentul " Turneul Lupilor" de la Ploiești, "Săgeată" a anunțat că va încerca să-l ia pe Ehmann de la Dinamo și să-l ducă în Portugalia, la Sporting.

Voi avea o discuţie foarte serioasă cu cei de la Dinamo, pentru că este un jucător tânăr, cel mai bun jucător de vârsta lui la lotul naţional şi nu i se dă şansa să joace.

Voi avea o discuţie serioasă cu ei, dacă nu poate să joace la Dinamo îl iau şi îl duc în altă parte.

Aş prefera pentru el şi echipa a doua a lui Sporting, creşte într-un climat mult mai sănătos şi are şanse mult mai mari să facă pasul unde trebuie”, a declarat Marius Niculae pentru TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
vasy86le
vasy86le  •  17 Decembrie 2018, 12:55

Eu chiar nu am inteles, de ce nu i-au dat nici o sansa, macar intr-un meci de cupa, pe final de meci etc, sa vedem si noi ce poate..

martinpen
martinpen  •  17 Decembrie 2018, 10:33
Postat de mariuss72 pe 16 Decembrie 2018, 20:34

Cine crezi ca-si asuma riscul sa bage un jucator fara experienta, mai ales in situatia in care e echipa? D'aia nu trebuia desfiintata echipa a doua.

N-am inteles asta cu riscul... Ce mare risc e sa bagi un jucator, stiind ca mai ai 10 langa el? Hagi baga 4-5 si nu se aude ca risca... E buba la antrenor, nu la jucator... Nu ajungea la Dinamo daca nu era bun... Spune cineva ca au fost 4-5 antrenori... Da, dar in fotbalul romanesc, antrenorii fac ce vad la altii... Nu gasesti unul sa fie inovator...

zecs93
zecs93  •  16 Decembrie 2018, 22:42

Zici ca am avea mari fundasi, pai si cu astea ce am rezolvat, nu tot pe coaja ne-am luat-o, ca il bagi pe katsikas sau pe ehmann, macar ehmann poate juca bine si ar putea sa mai creasca , de la katsikas nu mai ai asteptari, l-am dat pe grec ca un exemplu, oricum apararea a fost varza, ca drept dovada ca noi si voluntari avem cele mai slabe defensive, deci ehmann merita si el o sansa, nu cred ca se descurca mai rau ca ceilalti din aparare !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează