FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

GSP LIVE // VIDEO Scandal de proporții în vestiarul lui CS U Craiova: "N-am mai rezistat, m-am enervat și l-am lovit"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 13:27

Costin Curelea (34 de ani) a petrecut 3 ani la CS U Craiova, între 2013 și 2016. În această dimineață, la GSP LIVE, fostul atacant a povestit altercația pe care a avut-o la un antrenament cu Stephane Acka, ivorianul care jucat la rândul său pentru CS U.

VIDEO cu dezvăluirile lui Curelea despre altercația avută la antrenamentul lui CS U

"Am avut un moment cu Acka de la Craiova, a fost o ieșire a mea. M-am enervat și l-am lovit, n-am mai rezistat, dar domnii Cârțu și Săndoi m-au înțeles.

Colegii străini de la Craiova nu țineau cont de unele lucruri, Acka mi-a făcut o fractură de glznă la antrenament. Și cu Kay de la Craiova s-a întâmplat ceva, m-a lăsat inconștient după o lovitură la cap", a relatat Curelea, la emisiunea GSP LIVE. 


* Stephane Acka a evoluat pentru CS U între 2014 și 2017

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Marile regrete ale carierei lui Costin Curelea: "Cum ar fi fost să joc acolo?" » Telefonul incredibil primit de la Porumboiu + cum l-a dezamăgit Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
caminero
caminero  •  17 Decembrie 2018, 20:55
Postat de fairplayromania pe 17 Decembrie 2018, 17:51

Zidurile stadionului Ion Oblemenco au căzut !!!! In urma cu 5 ani,vechiul stadion a fost demolat.....:) .

CFR Cluj, retrogradată de pe ultimul loc! vor juca împreună cu U Cluj în al doilea eșalon valoric al fotbalului românesc (s-a întîmplat prin 72 sau 73...)

caminero
caminero  •  17 Decembrie 2018, 20:53
Postat de dinamo_fan pe 17 Decembrie 2018, 16:11

abominatia asta de gsp live realizata *** nu este decat o unealta de scormonit in scandal. nu afli absolut nimic util sau interesant...dar ca X s-a certat cu Y, ca Y s-a injurat cu Z, ca a zis X de Y samd. stucan e doar un capatos de nisa. asta ar trebui scos din breasla jurnalistilor si interzis vreodata sa mai apara in public sau sa scrie ceva in public.

Dar îți dai seama că vitele încălțate împachetatoare de pește cu zer ar putea lejer să devină lider necontestat de piațî pe segmentul de sport? asta e cel mai trist, că pot, dar nu vor. Preferă să se scalde în dejecțiile astea zilnice. Și să nu vină să-mi spună basme cum că ediția tipărită e de fapt miezul de dodoașcă quality, fiindcă nu-i cred ...

markksson
markksson  •  17 Decembrie 2018, 19:58

"Jurnalist" de doi bani, si aia vechi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează