FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Revoluția" lui Becali, înnăbușită de MM Stoica: "Cu excepția lui, mi-aș dori să nu vină nimeni în iarnă"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 20:43

Gigi Becali a anunțat că vrea să aducă minimum patru jucători în iarnă, dar e contrazis de MM Stoica, directorul sportiv al echipei .

"Mi-l doresc pe Iulian Cristea de la Mediaș, să vedem dacă se poate transfera. Mi-aș dori să vină Cristea, dar să nu mai plece niciun jucător! E un risc mare, nu știi dacă se vor acomoda și impune.

Îmi doresc mult ca la primul meci din 2019, pe care îl vom juca la Călărași, Dică să se poată baza pe Pintilii, Momcilovic și Teixeira. Asta e ceea ce îmi doresc în iarnă", a spus Stoica, la TV Digi Sport. 

Nemulțumit de prestațiile fundașilor centrali, dar nici de faptul că FCSB nu are posesia pe care și-ar dori-o, Gigi Becali a anunțat recent că vrea să aducă doi fundași centrali și doi mijlocași în iarnă. În ciuda propriei dorințe, Mihai Stoica îi dă credit lui Gigi Becali

"Patronul a spus că vrea mai mulți jucători, iar cuvântul lui e singurul care contează", a conchis MM. 

Vezi și: Neiertător! MM Stoica a contestat o decizie vitală a lui Gigi Becali și pune la îndoială ultimele două campioane din Liga 1: "Să vă spun de ce Viitorul și CFR n-au meritat titlul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
romulus65
romulus65  •  19 Decembrie 2018, 09:59

Ce titlu: ,, Revolutia lui Becali inabusita de MM". A ajuns cumva MM patron la FCSB si Becali subaltern si nu stim noi?

olaru_alin
olaru_alin  •  19 Decembrie 2018, 08:02
Postat de red_dogs_united pe 19 Decembrie 2018, 07:42

"Revolutia lui Becali" e de vreo câțiva ani în coace și tot continuă. Să o consemneze istoricii ca cea mai lungă revolutie din istorie. :)))

Si ce este asa amuzant?!...asta macar incearca sa faca un lot competitiv, ca nu-l duce capu e altceva! Dar echipa a fost acolo sus MEREU!!!....voi , astia inteligentii, aveti proiectul NEW DINAMO de 11 ani si nu ati obtinut nimic!!!!.....si asta chiar va ramane in istorie ca cea mai NEAGRA perioada a clubului Dinamo! Asa ca ciocu mic!

red_dogs_united
red_dogs_united  •  19 Decembrie 2018, 07:42

"Revolutia lui Becali" e de vreo câțiva ani în coace și tot continuă. Să o consemneze istoricii ca cea mai lungă revolutie din istorie. :)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează