SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

FOTO Cristina Neagu a fost operată » Cum a decurs intervenția și mesajul transmis de handbalistă

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 18:13

Cristina Neagu (30 de ani) a fost astăzi operată la clinica profesorului Marc Martens, în Belgia. Românca a postat o imagine de pe patul de spital.

Neagu e optimistă după intervenție și speră să se refacă mai repede decât au estimat doctorii inițial, și anume 6 luni. Interul stânga de la CSM București a încărcat o fotografie imediat după operație, având alăturat mesajul: "M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine și de acum înainte cu toată forța spre revenire! Vă mulțumesc pentru mesaje și sprijin!".

Accidentată în cel mai prost moment

Cristina Neagu şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior, de această dată la genunchiul drept, în timpul meciului cu Ungaria de la Euro 2018. Era minutul 52 al partidei când Neagu a suferit ruptura şi a ţipat de durere în terenul advers.

A fost scoasă imediat cu targa de pe teren, iar în urma examinărilor medicale efectuate la Nancy, s-a ajuns la concluzia că are ligamentul rupt. "Am simţit imediat că lucrurile nu stau bine. Deşi toată lumea mă încuraja, că poate e doar o întindere şi nu e nimic grav, eu am ştiut de atunci că nu mai e nimic de făcut. Aveam experienţa primei accidentări la celălalt genunchi", a povestit în timpul Euro 2018, Cristina.

Vezi și: 

Surpriza începutului de an în handbal! O superjucătoare trecută pe la CSM a făcut anunțul azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
860023427450490
Marius Neamt  •  09 Ianuarie 2019, 23:01

Multa sanatate Cristina! NU te grabi si asculta medicii in toate.

popsicles
popsicles  •  09 Ianuarie 2019, 22:49

Astfel de operaţii se pot face ori la maximum 24 de ore de la accidentare (genunchiul se umflă după 24 de ore), ori după un interval mai lung de timp.

1978698039029900
Gogu Ioan  •  09 Ianuarie 2019, 21:10

Forta Cristina, sa te refaci cat mai repede!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează