INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVANTE - BARCELONA

LEVANTE - BARCELONA // Barcelona pierde surprinzător în manșa tur din Cupa Spaniei!

Nelson Semedo în Barcelona - Levanta // FOTO: Reuters
Nelson Semedo în Barcelona - Levanta // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 00:20

Barcelona a pierdut surprinzător în deplasare cu Levante, 1-2, în manșa tur a optimilor Cupei Spaniei. Returul va avea loc pe Camp Nou, pe 17 ianuarie.

Antrenorul Ernesto Valverde a trimis o echipă fără vedetele Messi, Suarez și Rakitic, iar Barcelona, liderul din Spania, a cedat pe terenul lui Levante, locul 10.

Levante a început perfect meciul și a deschis scorul în minutul 6, prin Erick Cabaco. Fundașul urugayan a marcat cu capul din 6 metri. În minutul 18, atacantul Borja Mayoral a majorat scorul. Fostul jucător de la Real Madrid a înscris cu un șut de la 10 metri, în diagonală, la colțul lung.

Barcelona redus din diferență în final. Brazilianul Philippe Coutinho a marcat din penalty în minutul 85 și menține în viața speranțele catalanilor la calificare.

Echipe de start:

Levante: A.Fernandez - Cabaco, Postigo, Chema (Jason) - Coke, Prcic, Campana, Simon - Rochina (Doukoure) - Boateng (Morales) - B. Mayoral
Antrenor: Paco Lopez

Barcelona: CIllessen - Semedo, Murillo, Chumi (Lenglet), J. Miranda (S.Roberto)- Arturo Vidal, Busquets, Alena - Malcom (D.Suarez), Dembele, Coutinho
Antrenor: Ernesto Valverde

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
valiza.epo
valiza.epo  •  11 Ianuarie 2019, 10:21

Aceasta infrangere este... un succes financiar! La retur stadionul va fi plin si televiziunile se vor inghesui sa transmita meciul!

fibra
fibra  •  11 Ianuarie 2019, 09:06

Pentru voi ce nu e surprinzator? Cu maximum 5 titulari nu e nici o mirare,decat daca esti aerian.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  11 Ianuarie 2019, 05:47

Caterinca maxima

Vezi toate comentariile (5)
Comentează