FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Lovitură pentru Petrolul! Principala rivală i-a "furat" de sub nas unul dintre golgeterii Ligii a 2-a

Bogdan Apostu (stânga) și Daniel Pîrvulescu (dreapta) în momentul semnării contractului
Bogdan Apostu (stânga) și Daniel Pîrvulescu (dreapta) în momentul semnării contractului

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 10:30

Daniel Pîrvulescu (22 de ani), mijlocașul Pandurilor Târgu Jiu, a semnat cu U Cluj, deși în urmă cu câteva zile era aproape de o mutare la Petrolul Ploiești, contracandidata ardelenilor la promovarea în Liga 1. 

Fotbalistul este al doilea golgeter al Ligii secunde din România, cu 12 goluri marcate și face, prin acest transfer, un pas important în carieră.

" Pandurii e echipa care mi-a dat șansa să devin jucător cunoscut, însă la U Cluj am ocazia să trec de la statutul de jucător, la cel de fotbalist. Deși au mai existat și alte oferte interesante în această perioadă, am analizat împreună cu Bogdan Apostu și am ajuns la concluzia că U Cluj este cea mai bună variantă din toate punctele de vedere.

Sunt mândru că pot să îmbrac tricoul unei asemenea echipe. Îmi doresc din suflet ca cei de aici să mă înțeleagă și să mă lase să plec încă de acum. Dorința mea e să ajung cât mai repede la Cluj, iar la finalul acestui sezon să promovez cu U în Liga 1. Sunt motivat și pregătit să fac acest pas", a zis Daniel Pîrvulescu pentru GSP.RO. 

Daniel Pîrvulescu mai are 6 luni de contract cu Pandurii, iar din vară ajunge gratis la U Cluj. Ardelenii au făcut însă o ofertă pentru fotbalistul de 22 de ani și speră ca gorjenii să accepte pentru ca Pîrvulescu să ajungă la Cluj încă din această iarnă, aceasta fiind și dorința jucătorului. 

250.000 €este cota lui Daniel Pîrvulescu

VEZI ȘI: 

FOTO + VIDEO EXCLUSIV Rapid se mută într-o ruină! GSP.ro a vizitat arena în paragină pe care giuleștenii vor evolua în 2019: rugină, cioburi, sticle și gunoaie + cum arată gazonul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  22 Ianuarie 2019, 06:20

Poate n-aţi aflat, dar Daniel Nicolae Pârvulescu este jucătorul "studenţilor" încă din această iarnă şi de marţi participă la antrenamentele Universităţii ! Sper ca în zilele următoare să anunţaţi şi voi noutatea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează