FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transferuri la foc automat pentru Dunărea Călărași! A luat un fost campion al României și un jucător trecut pe la CFR

Najib Ammari (în negru) alături de Anamaria Prodan
Najib Ammari (în negru) alături de Anamaria Prodan

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 15:28

Dunărea Călărași continuă furtunoasa campanie de transferuri. În această după amiază echipa lui Dan Alexa a mai bifat o mutare interesantă. Este vorba despre fundașul central Srgian Luchin (32 de ani), care miercuri și-a reziliat contractul cu Viitorul. 

Fotbalistul nu s-a adaptat foarte bine la fosta campioană a României, unde a jucat destul de puțin în acest sezon. Acum e gata să lupte cu Dunărea Călărași pentru evitarea retrogradării. Luchin va semna actele, apoi mâine va pleca în cantonamentul echipei din Turcia.

În 10 partide în Liga 1, Luchin a strâns 734 de minute și a marcat o dată. Mai are 17 minute în Europa League. Luchin a jucat în cariera sa la Poli Timișoara, Dinamo, Botev Plovdiv, FCSB, Levski Sofia, CFR Cluj și Viitorul.

În Antalya, elevii lui Dan Alexa vor disputa şi 4 partide de verificare prima fiind programată duminică, 13 ianuarie împotriva nemţilor de la KFC Uerdingen.

Vine și un fost jucător de la CFR

Aseară, Anamaria Prodan a rezolvat la Călărași și transferul lui Najib Ammari, un mijlocaș central cotat la 350.000 de euro. Francezul de 26 de ani a trecut în cariera sa pe la Marseille, Rouen, Chernomorets Burgas și chiar CFR. A jucat doar 5 meciuri pentru campioana României în 2014, după care a plecat la Levski. A mai jucat apoi la Latina, Virtus Entella și Spezia.

LOTUL DUNĂRII CARE A PLECAT ÎN ANTALYA

- portari: Cătălin Straton, Nicolae Calancea, Gabriel Popa
- fundaşi: Constantin Nica, Ştefan Vlădoiu, Alin Dobrosavlevici, Cristian Sîrghi, Selim Ben Djemia, Gaston Mendy, Ange Digbeu, Andrei Radu, Srgian Luchin
- mijlocaşi: Alexandru Bourceanu, Conor Henderson, Georgian Honciu, Gabriel Simion, Abdelhakim Omrani, Sergio Semedo, Alexandru Munteanu, Daniel Benzar, Hamidou Keyta, Valentin Munteanu, Stelian Cucu, Ianis Stoica, Najib Ammari
- atacanţi: Mediop Ndiaye, Marc Khalil, Sacha Clemence Etienne Mukanya, Aymen Souda

cal

BURSA TRANSFERURILOR LA CĂLĂRAȘI
- antrenor: Dan Alexa (confirmat)
- veniri: D. Benzar (FCSB), Calancea (CSU Craiova), C. Nica, Sârghi, Henderson (liber), Șt. Vlădoiu (FC Snagov), A. Radu (CFR Cluj), Etienne Mukanya (Trakai), Ammari Najib (liber), Ange Digbeu (liber), Luchin (Viitorul), Abdelhakim Omrani (liber), Sergio Semedo (Leixoes), Selim Ben Djemia (liber)
- plecări: Kanda, Șandru, Mezu, Babei, Monroy, Walace, Pușcaș (contacte reziliate), Carnat (Sepsi)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
valyomanyd
valyomanyd  •  11 Ianuarie 2019, 22:43
Postat de mosvasile pe 11 Ianuarie 2019, 18:05

Astea nu sunt vesti bune pentru...Dinamo!Barajul se vede tot mai clar!

Mosule, tu cumva esti clona fecesebista ? :)) Pai...de unde stii ca achizitiile Calarasiului sunt bune iar cele ale lui Dinamo sunt slabe ?

zidane92
zidane92  •  11 Ianuarie 2019, 20:30

toapa perfecta, te duci in trening la negocieri de jucatori!

mosvasile
mosvasile  •  11 Ianuarie 2019, 18:05

Astea nu sunt vesti bune pentru...Dinamo!Barajul se vede tot mai clar!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close