SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

Bianca Andreescu a ajuns pe tabloul principal la Australian Open!

Bianca Andreescu // FOTO: Guliver/GettyImages
Bianca Andreescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 10:10

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană cu origini românești, s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Australian Open 2019.

Bianca Andreescu, locul 107 WTA, continuă forma excelentă din acest început de an. După ce a jucat finala turneului de Auckland, Bianca a trecut de calificările turneului de la Australian Open și va juca pe tabloul principal.

Andreescu a profitat de retragerea din ultimul act al calificărilor a cehoaicei Tereza Smitkova, locul 137 WTA, la scorul de 6-0, 4-1.

Al doilea turneu de Grand Slam

Aceasta va fi a doua prezență pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam pentru Andreescu. Ea a mai jucat în 2017 la Wimbledon, când a fost eliminată în turul I. În 2018 nu a putut trece de califiări la Roland Garros și Wimbledon. 

Bianca Andreescu va juca în turul I cu americanca Whitney Osuigwe, locul 199 WTA. Jucătoarea de 16 ani a primit un wild card de la organizatori.

Bianca Andreescu e considerată una dintre cele mai promiţătoare tinere jucătoare ale lumii. De altfel, la vârsta de 15 ani a ocupat primul loc în clasamentul junioarelor de vârsta sa.

Născută în Canada, din părinţi români, Bianca a venit în România, unde a și început tenisul. Alături de familia sa, a părăsit ţara la vârsta de zece ani, stabilindu-se definitiv în Ontario.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  12 Ianuarie 2019, 16:18

Felicitari Bianca !!! Te asteptăm cu mult drag la Montreal . Succes în tot ce faci !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close