INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARSEILLE - MONACO 1-1

MARSEILLE - MONACO 1-1 // Cesc Fabregas a debutat pentru Monaco » Salvată de VAR, echipa lui Thierry Henry a scos un egal nesperat pe terenul lui Marseille

Cesc Fabregas a debutat pentru Monaco în remiza cu Olympique Marseille // FOTO: Twitter AS Monaco
Cesc Fabregas a debutat pentru Monaco în remiza cu Olympique Marseille // FOTO: Twitter AS Monaco

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 01:53

MARSEILLE - MONACO 1-1 // Cesc Fabregas, 31 de ani, a debutat pentru Monaco la doar o săptămână după plecarea de la Chelsea. Mijlocașul a fost integralist în egalul scos duminică seara de echipa lui Thierry Henry pe terenul lui Olympique Marseille, 1-1. 

Duelul de pe Stade Velodrome a început incendiar, iar Marseille a deschis scorul după doar 13 minute. Maxime Lopez a prins un șut de senzație de la 20 de metri, imparabil pentru goalkeeper-ul Diego Benaglio.

Sufocați de situația dezastruoasă din clasament, Monaco a ieșit la atac și a reușit să egaleze în minutul 38, când, după un atac prelungit, vedeta Youri Tielemans a înscris cu un șut plasat.

După pauză, cele două formații și-au împărțit ocaziile mari, dar scorul a rămas nemodificat până la final. În minutul 51, Golovin putea aduce o victorie nesperată pentru Monaco, dar a ratat incredibil în poziție de unu la unu cu Mandanda.

Minutul 72 a adus cea mai tensionată fază a meciului. Thauvin a punctat pentru Marseille, dar arbitrul a anulat reușita după consultarea VAR, considerând că un jucător al lui OM a faultat în atac.

Egalul nu ajută însă pe nimeni. Olympique Marseille se află pe locul 9, cu 28 de puncte, în timp ce monegascii antrenați de Thierry Henry rămân pe locul 19, poziție retrogradabilă, cu doar 14 puncte acumulate în 19 meciuri.

Vezi și: Tensiuni la PSG! Antrenorul Tuchel i-a înfruntat pe șefi din cauza unui fotbalist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează