INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS SEVILLA - REAL MADRID 1-2

REAL MADRID // Santiago Solari vine cu explicații după ce a ”expulzat” pe bancă două vedete: „Am spus asta încă de când am venit aici”

Santiago Solari a bifat în meciul cu Betis, 2-1, prima victorie în campionat din 2019 // FOTO: Reuters
Santiago Solari a bifat în meciul cu Betis, 2-1, prima victorie în campionat din 2019 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 02:04

REAL MADRID // Santiago Solari, antrenorul lui Real Madrid, a surprins pe toată lumea lăsându-l pe bancă pe Marcelo în victoria dramatică reușită duminică seara pe terenul lui Betis Sevilla, 2-1. Brazilianului i s-a adăugat Isco, devenit rezervă de lux după venirea lui Solari.

La finalul partidei de pe arena "Benito Villamarin", Solari a încercat să explice raționamentul din spatele deciziei de a-i lăsa pe Marcelo și Isco pe bancă. 

„Trebuie să iau unele decizii în funcție de anumite momente. Avem foarte mulți jucători accidentați, în special în atac, așa că am încercat să găsesc soluții pentru a câștiga acest meci.

Suntem angrenați în trei competiții, peste trei zile avem alt meci, așa că jucătorii vor primi șanse. Unii vor juca, alții nu o vor face, dar nu am nimic personal cu nimeni.

Îmi pare rău că trebuie să repet acest lucru, dar aceasta este echipa și facem tot ce putem. Toată lumea poate juca, toți fac parte din grup, am spus asta încă de când am ajuns aici”, a declarat Santiago Solari, conform Marca.

Real Madrid e pe locul 4 în campionat, cu 33 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla, echipa care completează podiumul. 

Vezi și: BETIS SEVILLA - REAL MADRID 1-2 // Real Madrid, victorie dramatică pe terenul lui Betis » Santiago Solari, salvat de o superexecuție în minutul 88

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mariuss72
mariuss72  •  14 Ianuarie 2019, 11:38
Postat de magic4ever pe 14 Ianuarie 2019, 10:58

Fotbalul se joaca pe goluri, posesia este irelevanta....Real a avut mai multe suturi pe poarta,a inscris 2 goluri...se simte enorm ca a plecat C.Ronaldo,Bale este mai mereu accidentat, Benzema este un ratangiu de top...

Serios, nu e relevanta? Spune-i asta lui Guardiola, ca sa te ia un pic la bataie :)) Posesia peste 70% intr-un meci, spune ca o echipa domina copios, iar cind echipa dominata este RM, cel mai mare club din istorie, chiar e o problema. Golul victorios a fost norocos.

1166202900220366
Zeno Moldovan  •  14 Ianuarie 2019, 11:16

Isco are oricând loc în echipa,Benzema este...praf, iar Bale când e nevoie...sta.Marcello si el are valoare.Solari se da singur afară. La Real e nevoie...ca de aer de un centru foarte bun...În atac. ..e buba,cei tineri au valocare limitata.Antrenorul e tzafnos mulți par a nu îl vrea

magic4ever
magic4ever  •  14 Ianuarie 2019, 10:58
Postat de mariuss72 pe 14 Ianuarie 2019, 10:29

Mai Solari, te expulzezi singur de la echipa...aseara 26% posesie pentru Real...ireal.

Fotbalul se joaca pe goluri, posesia este irelevanta....Real a avut mai multe suturi pe poarta,a inscris 2 goluri...se simte enorm ca a plecat C.Ronaldo,Bale este mai mereu accidentat, Benzema este un ratangiu de top...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează