SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Boris Becker a depistat 3 probleme ale Simonei Halep înaintea debutului la Australian Open

Simona Halep într-o conferință la Australian Open
Simona Halep într-o conferință la Australian Open

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 10:33

Boris Becker a făcut analiza evoluțiilor Simonei Halep înainte de debutul acesteia la Australian Open și a depistat 3 probleme.

Fostul mare jucător de tenis nu o vede pe ocupanta locului 1 în clasamentul WTA favorită la câștigarea turneului de la Melbourne din cauza problemelor la serviciu, la lovitura de forehand și din cauza condiției fizice.

„Simona nu are cel mai bun serviciu din circuit, iar lovitura de forehand nu este nici ea perfectă. A fost accidentată mult timp și nu a mai jucat o perioadă. O văd cam la același nivel cu Kerber. Să nu uităm însă că Serena este din nou la un nivel ridicat”, a declarat Becker la Eurosport.

„Nici de Caroline Wozniacki nu trebuie să uităm, iar Muguruza evoluează și ea bine. Sharapova nu este o favorită, trebuie să demonstreze că mai poate juca la un nivel ridicat. Cu șanse să mai câștige trofeul mai sunt Karolina Pliskova și Julia Goerges” Boris Becker

Citește și:

Halep așteaptă cu o atitudine lucidă startul în primul turneu de Mare Șlem al anului: „Nu vreau să fiu boss” + Programul integral al românilor la AO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cipinho79
cipinho79  •  14 Ianuarie 2019, 16:07
Postat de adi_stelistul pe 14 Ianuarie 2019, 13:25

Foarte "inspirat" cu Gorges. :-)

hahaha, buna asta! si Sharapova a demonstrat ceva 6-0, 6-0 nu se intampla des la un mare slam :)

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Ianuarie 2019, 13:25

Foarte "inspirat" cu Gorges. :-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează