FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Primele probleme pentru Mihai Teja la FCSB! Romario Benzar s-a accidentat la antrenamentul de azi

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 12:04

FCSB se află în aceste zile în cantonament în Spania, la Marbella, însă Mihai Teja a întâmpinat deja primele probleme. Romario Benzar (26 de ani) a suferit o accidentare ușoară.

  • Corespondență GSP din Spania

Fundașul dreapta de la FCSB a suferit o contractură la antrenamentul de astăzi și, ca să nu forțeze, a fost trimis de preparatorul fizic și de antrenor să alerge ușor, separat, cu Momcilovici.

romario benzar
Romario Benzar la unul dintre antrenamentele la FCSB

Totodată, Mihai Pintilii și Felipe Teixeira se antrenează separat cu mingea, fiind foarte probabil apți pentru a se alătura lotului în zilele următoare. Sunt șanse mari ca cei doi să joace și în amicalele pe care FCSB și le-a fixat în Spania.

amicaleLe LUI fcsb în cantonamentul din Spania:

17 ianuarie: Luzern
20 ianuarie: Shanghai Shenhua 
23 ianuarie: Dinamo Kiev

Citește și:

Pacienții Pintilii, Teixeira și Momcilovic bagă mare » Vești bune din cantonamentul FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  14 Ianuarie 2019, 13:57

Vor fi din nou motive pentru necastigarea campionatului si in acest an. daca se reacidenteaza si Planici sau Balasa, si Pintilii, si Momcilovici , Teixeira...etc se va reveni la improvizatiile care au condus la pierderea de puncte. Dublurile ori nu exista, ori sunt de nivel mediocru.... Adio titlul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează