SPORTURI  »  BOX  »  GSP LIVE

BENNY ADEGBUYI - BADR HARI // VIDEO » Românul anunță că va avea un meci uriaș în acest an!

Badr Hari reușește o lovitură devastatoare
Badr Hari reușește o lovitură devastatoare

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 12:42

Luptătorul Benjamin Adekunle Miron "Benny" Adegbuyi (33 de ani) a anunțat în emisiunea GSP LIVE că anul acesta sunt șanse foarte mari să se lupte cu legendarul Badr Hari.

„E posibil un meci cu Badr Hari. Am înțeles că a semnat iar un contract. Toată lumea vrea să-l bată. Eu fiind pe locul 3 în momentul de față, Badr Hari va avea nevoie de câteva meciuri pentru a se lupta cu mine.

Știu de la managerii mei că un meci cu el e posibil în 2019. Badr Hari e unul dintre cei mai cunoscuți luptători din lume. Și-a creat un brand. Îmi doresc un meci cu el. Ar fi ceva minunat pentru fanii din România. Îmi doresc o revanșă cu Jamal”, a declarat Benny la GSP LIVE.

Badr Hari (34 de ani) are o rată a KO-urilor de aproape 80%, fiind cunoscut pentru stilul său extrem de agresiv în ring.

Medaliat de regele Marocului, acesta a ţinut prima pagină a ziarelor din Olanda şi pentru relaţia cu Estelle Cruyff, nepoata legendarului fotbalist al Barcelonei, dar şi pentru diversele scandaluri în care a fost implicat.

Vezi și:

VIDEO Benny Adegbuyi a răspuns atacurilor lui Daniel Ghiță: „Probabil a rămas fără bani și încearcă să ne atace pe mine și pe Moroșanu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1240055756008655
Dan Popescu  •  14 Ianuarie 2019, 15:51

prevad o noua infrangere rusinoasa...

peluza
peluza  •  14 Ianuarie 2019, 14:32

Iti mai dau un exemplu de meci comun care il pune pe Adegbuyi favorit, lupta cu Londt. Badr iar s-a facut de ras cu un Londt iesit din forma.

peluza
peluza  •  14 Ianuarie 2019, 14:30
Postat de Silviu Nick pe 14 Ianuarie 2019, 13:55

Te face piftie Badr Hari. Tu iei bătaie cu o mână de la Sadik și vrei să lupți cu Hari? Hai sa ne cunoaștem lungul nasului.

La ora actuala si Ben Saddik si Adegbuyi sunt peste Hari. Pana la proba contrarie. Beni l-a macelarit pe Gerges de doua ori cand era mai tanar egipteanul iar Badr s-a facut de ras cu un Gerges batran.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează