FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Ianis Hagi a dezvăluit echipa la care se visează evoluând: „Mi-ar face plăcere să joc acolo”

Ianis Hagi (stânga) alături de Bogdan Țîru
Ianis Hagi (stânga) alături de Bogdan Țîru

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 13:11

Ianis Hagi a vorbit într-o conferință de presă despre viitorul său la echipa antrenată de tatăl său și dezvăluie că și-ar dori să joace la Galatasaray.

„Sunt fericit că m-am întors la Viitorul. La un moment dat mă voi gândi la următorul pas. Sunt fericit că vin și jucători foarte buni, care se pliază pe jocul nostru. Am avut un an extraordinar.

Eu m-am născut în Turcia. E o onoare să vorbesc în fața presei din Turcia. În legătură cu Galatasaray... e un club foarte mare, cu pretenții. Mi-ar face plăcere la un moment dat să joc acolo. Deocamdată sunt la Viitorul și încerc să progresez”, a declarat Ianis Hagi.

„Ne bucurăm că s-a întors Eric. E un jucător de calitate, care ne-a ajutat când a fost la noi.

Trebuie să ajungem în play-off. Nu sunt emoții, dar vom avea meciuri dificile până la play-off”
Bogdan Țîru, Viitorul

 Citește și:

VIITORUL // Conferință de presă inedită pentru Gică și Ianis Hagi: de vorbă cu ziariștii turci » Promisiunea fiului „Regelui” în fața jurnaliștilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează