FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Care e relația dintre Gigi Becali și Ioan Andone: „Ha-ha-ha, Doamne, ferește!” + „Fălcosul” i-a propus un jucător, dar Becali l-a refuzat: „Acum valorează 5 milioane”

Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă
Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă

Articol de , , - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 13:43

Ioan Andone (58 de ani) a câștigat 3 titluri de campion și 4 Cupe ale României ca antrenor. Acum e în conducerea celor de la FC Voluntari și vorbește despre relația cu Gigi Becali.

- Ați devenit un fel de consilier al lui Becali? Povestește că-l sfătuiți uneori.
- Ha-ha-ha! Nu consilier, Doamne, ferește! Eu îl voiam pe Daniel Benzar împrumut. Și am vorbit de vreo două ori cu Dică, el mi-a zis "Ando, știi că nu iau eu deciziile!". Așa că am ajuns să mă văd săptămânal cu Gigi. Și m-a mai întrebat de câte un jucător, stând la masă așa cum stau cu voi acum. Îmi cere o opinie, atât. I-am spus: "Nu-l lua pe Băluță cu 3 milioane, ia-l pe Mitriță cu 700.000!". Acum e ofertă de 5 milioane pe Mitriță și Rotaru nu-l vinde!

- El ce zice despre afacerea pe care a ratat-o?
- Ce să zică? "Aoleu!". "Păi, m-ai întrebat! Ți-am și spus să-l cumperi pe Mitriță!". Vorbeam la telefon cu Gigi, mai treceam și pe la el pe acasă. Întotdeauna i-am zis că e doar părerea mea, el trebuie să decidă în funcție de ce spun MM și antrenorul, că d-aia îi are acolo.

- Poate vă ofertează ca antrenor la un moment dat.
- Eu cu Gigi? Ha-ha-ha! Nuuu, niciodată! Nici sub formă de glumă să nu mai spuneți asta! 

Citește și:

EXCLUSIV Ioan Andone, dezlănțuit: „Din cauza lui Negoiță m-am făcut de râs! Iar pe Mutu l-am adus și m-a lucrat, n-are caracter!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează