FOTBAL  »  NATIONALA  »  HAGI VS. BOLONI

Gică Hagi, replică DURĂ pentru Boloni: „Îi dau CV-ul meu să-l citească. Cred că îi trebuie vreo 4 zile!”

Gică Hagi Foto: Raed Krishan
Gică Hagi Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 14:10

Gheorghe Hagi a fost extrem de deranjat de declarațiile făcute de Ladislau Boloni în Gazeta Sporturilor, care afirmase într-un interviu exclusiv GSP (click AICI) că fostul decar al României nu a fost atât de important. ”Ce a câștigat? Nu a fost nici în TOP 50”, a exclamat Boloni.

„Nu ştie că sunt în primii 100 din lume din toate timpurile? Sunt? E statistică!

Îi dau CV-ul să-l citească. Cred că îi trebuie vreo 4 zile. Poate a uitat. Stăm prin Belgia şi vorbim de România! Să-mi dea e-mailul şi îi trimit să citească. Cred că se plictiseşte, să vadă ce am câştigat ca jucător. Şi ca antrenor am început treaba, muncesc!

Un coleg foarte bun, un jucător mare. Cred că a fost o zi mai neinspirată a lui, dacă a pomenit de mine. Îi doresc sănătate în rest. E opinia lui, da. Dar a greşit!", a spus Hagi într-o conferinţă de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
godot
godot  •  16 Ianuarie 2019, 13:44

În perioada în acre a jucat Gică, 1985-2000 (în linii mari), sunt cel puțin 15-20 jucători de profil asemănător (număr zece - mijlocaș ofenisv-vârf retras) cu performanțe semnificativ mai mari, atât la echipe, cât și individual: Maradona, Zico, Socrates, Scifo, Gullit, Seedorf, Baggio, Del Piero, Matthaus, Bergkamp, Nedved, Veron, Rivaldo, Figo, Bechkam, Giggs, Laudrup, Stoichkov, Totti, Zidane, Catona. Toți aceștia sunt ultra-performeri în Italia, Spania, Anglia, câștigători de Ligi ale Campionilor, de Campionate Europene și Mondiale, constant în primii 10 pentru mulți ani în clasamente Balonului de Aur. Ne iluzionăm sever dacă avem impresia că Hagi a fost la nivelul lor. Nu, Hagi a fost la nivelul lui Ortega, Moller, Bravo, Valderama, Rapajic, Prosinecki, Djorkaef, Alex, Rai, Balakov, Mancini, Signori, Donadoni, Rui Costa, Scholl, Litmanen. Gascoine, Zola, Savicevici, Boban, Okocha, Ginola, Scholes, adică staruri, dar nu superstaruri. Iar dacă începem să ne uităm și la vreo 10-15 atacanți (Van Basten, Ronaldo, Weah, Klinsman, Vieri, Sevcenko, Romario, Raul, Henry, Owen)... și ne mai uităm și la mijlocași defensivi, și la portari și la fundași... Hagi a fost mare, dar nu atât de mare pe cât avem noi impresia.

valu4ever
valu4ever  •  16 Ianuarie 2019, 09:21

Chiar asa,ce-a castigat Hagi pentru Romania?Insa,Boloni sa stea in banca lui,nu vorbeste el de Halep!Cum ne-cum e nr.1 mondial...sa isi vada de *** lui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

364954407233038
Tudorel Cristian Nenciu  •  16 Ianuarie 2019, 07:41

Daca lui Loti Boloni îi trebuie 4 zile sa citească CV(dl Hagi știți măcar ce este cu literele acelea CV) lui Hagi îi trebuie o viață să revină cu picioarele pe pământ.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează