SPORTURI  »  BOX  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Benny Adegbuyi nu și-ar lăsa fiul la lupte + Câți bani câștigă din Glory: „Acum nu m-aș mai ridica din pat pentru 5.000 de euro”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 14:37

Luptătorul Benjamin Adekunle Miron "Benny" Adegbuyi (33 de ani) a vorbit despre riscurile la care se supune în fiecare meci și spune că nu și-ar dori ca fiul său să-i calce pe urme. Românul recunoaște că se câștigă bani frumoși în aceste gale.


„Mă uitam la anumiți sportivi care acum au devenit legume din cauza unor lovituri și mă întrebam dacă merită să risc, să lupt pentru niște bani. Nu am ajuns la o concluzie. După meciul cu Jamal, Glory mi-a cerut să fac un consult neurologic, deși n-a fost ceva grav. În cazul în care s-ar întâmpla ceva cu mine, nu știu dacă a meritat tot efortul ăsta.

Nu mi-ar plăcea să-mi văd fiul în meciuri de-astea. Ca tată, aș avea responsabilitatea să-l sprijin în tot ce vrea el. Îl voi îndruma și îi voi spune greșelile pe care le-am făcut eu. Dar eu nu mi-aș dori să facă sport de contact, pentru că nu e un sport atât de bănos.

Eu am luat 30.000 de euro pentru finala de la Rotterdam. În contractul cu Glory am o sumă mult mai mare decât ce se câștigă în România. La începutul carierei luam 5.000 de euro, dar acum nu m-aș mai ridica din pat pentru suma asta”, a spus Benny la GSP LIVE.

Vezi și:

VIDEO Benny Adegbuyi a răspuns atacurilor lui Daniel Ghiță: „Probabil a rămas fără bani și încearcă să ne atace pe mine și pe Moroșanu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează