FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO Adrian Stoian a fost primit de Mihai Stoica în cantonamentul lui FCSB » Primele imagini cu noul transfer al vicecampioanei

Adrian Stoian a ajuns în cantonamentul celor de la FCSB Foto: Cristi Preda +8   FOTO
Adrian Stoian a ajuns în cantonamentul celor de la FCSB Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 02:18

Adrian Stoian, 27 de ani, a ajuns marți noapte în Marbella, unde a făcut joncțiunea cu lotul celor de la FCSB.

Aproape de miezul nopții în Spania, 1 noaptea în România, cea mai nouă achiziție a ”roș-albaștrilor” a intrat oficial pe mâna lui Mihai Teja. Stoian a fost primit la hotelul Melia Marbella de Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei, vizibil încântat de transferul unui jucător cu aproape 100 de meciuri în Serie A.

”Ești un pic «stanco»? (n.r.- obosit în italiană)”, l-a întrebat MM pe mijlocaș în momentul în care l-a îmbrățișat. Obosit după drumul cu avionul, Stoian a schimbat doar câteva vorbe cu oficialul vicecampioanei, fiind apoi îndrumat către camera sa din hotel.

Nu va avea prea mult timp de odihnă pentru că steliștii au programat următorul antrenament miercuri după-amiază. Înainte de ședința de pregătire, Stoian va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Mihai Bălaşa a răbufnit în cantonament: „Sunt cel mai bun din Liga 1 și m-am săturat să termin pe doi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
capca1
capca1  •  16 Ianuarie 2019, 12:38

O echipă tristă, unde doar speranța câștigării unor sume mai mari mai determină pe cei câțiva fotbaliști să semneze cu echipa inițialelor care nu înseamnă nimic ! Sunt sportivi valoroși, conduși catastrofal de un patron băgăcios, cu mofturi de om religios, de un director sportiv fără nicio competență, cu antrenori -marionetă, care au oase din plastilină. Asta este FC FCSB, care, nu e Steaua !!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Ianuarie 2019, 11:26

Deplorabil comportamentul lui MM Stoica la sosirea noului jucator! Nu l-a prezentat pe Stoian lui Mache, dovedind inca o data ca are serioase carente de educatie.

smdb
smdb  •  16 Ianuarie 2019, 10:49

Acum vreo 5 ani, pe cand omul asta juca in Serie A, avand putin peste 20 de ani, era chemat la nationala de Piturca (daca nu ma insel). memeul, aceasta culme in ale fotbalului a luat decizia selectionerului in deradere (putin spus), ba mai mult, l-a si jignit pe bietul baiat facandu-l "hipster". Acum, uitati-l, cum bate palma cu el cu ranjetul lui clasic de sarpe alunecos... Ce *** *** acest memeu... si ce paralel cu fenomenul....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează