FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Vești excelente pentru FCSB! Mihai Teja „i-a rupt” pe jucători, ce se întâmplă cu Pintilii și Teixeira + un invitat atipic preluat de MM

Mihai Teja și Filipe Teixeira în cantonamentul FCSB // Foto: Cristi Preda
Mihai Teja și Filipe Teixeira în cantonamentul FCSB // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 12:46

FCSB se află în cantonament în Spania, la Marbella, unde se pregătește înainte de reluarea campionatului. GSP.ro îți prezintă trei lucruri care s-au întâmplat la antrenamentul de azi al lui Mihai Teja.

  • Trimişii speciali ai Gazetei în Spania, Eduard Apostol şi Cristi Preda, transmit cele mai noi informaţii şi imagini din cantonamentul FCSB

1. Pintilii și Teixeira se antrenează normal

Căpitanul ales Mihai Pintilii și Filipe Teixeira au făcut astăzi primul antrenament cu restul lotului, fiind apți în totalitate după accidentările suferite anul trecut. Pinti a suferit o ruptură musculară la mușchiul femural stâng la meciul naționalei cu Muntenegru (0-0), de la începutul lunii septembrie 2018. Inițial, s-a vorbit că va ieși din circuit doar pentru o lună și jumătate. Teixeira (38 de ani) s-a rupt în prima jumătate de oră a partidei cu Sepsi (2-4), pe 5 decembrie 2018, și n-a mai jucat în ultimele 3 întâlniri oficiale ale anului trecut.

2. Rădoi în cantonamentul FCSB

Selecționerul U21 Mirel Rădoi a fost în această dimineață să inspecteze baza și hotelul unde se vor pregăti cei de la lot la finalul lunii martie pentru EURO 2019. S-a întreținut minute bune pe margine cu MM Stoica și Marius Ianuli. Mirel s-a cazat în același hotel cu FCSB.

3.  Antrenament solicitant

După 0-0 de ieri cu Lucerna, Mihai Teja a comandat azi un prim antrenament solicitant de dimineață și a stat mereu cu gura pe jucători: „Hai! Hai! Mai repede”, au fost îndemnurile antrenorilor la adresa jucătorilor.

Citește și:

FCSB-STEAUA-CSA // Becali e gata de împăcare cu CSA: „Vreau pace” » Ce răspuns i-au dat generalii de la Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
lapusneanul
lapusneanul  •  18 Ianuarie 2019, 16:21

vesti bune ptr fecesebisti, echipa lor fcfcsb se antreneaza tare...hahahahahaha...asta e jurnalism aservit..!

calinescu_
calinescu_  •  18 Ianuarie 2019, 16:14

IAR LE DA JARATEC MARTZOAGELOR ?????? NUMAI NEUBERT "II RUPEA" CU PUNGULITZELE CARE I-AU ADUS VREO 20 MILIOANE LUI BECALI ...!!!

hmmmm
hmmmm  •  18 Ianuarie 2019, 15:38

Si care sunt vestile alea excelente??!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează