FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a OFICIALIZAT încă un transfer » Omul școlit la Arsenal tocmai a semnat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 19:37

Dinamo București a anunțat transferul oficial al portarului Sean McDermott (25 de ani).

Mircea Rednic a găsit înlocuitor pentru Jaime Penedo, portarul care și-a pus amprenta pe istoria recentă a „câinilor”. Sean McDermott a efectuat astăzi vizita medicală, în București, și va merge imediat în cantonamentul lui Dinamo din Antalya.

McDermott este un produs al academiei lui Arsenal Londra. Debutul ca profesionist l-a făcut în campionatul Norvegiei, la Sandness. A mai evoluat la Start, Ullesanker și Kristiansund.

Sean este născut în Norvegia, dar a ales să apere poarta naționalelor irlandeze, pentru care a strâns 10 selecții la reprezentativele de tineret și juniori și 4 la naționala mare.

500.000 €este cota lui McDermott conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Câinii din Turnul Babel » Dinamoviștii sunt în team building în Turcia, jucătorii lui Rednic încă nu se cunosc între ei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dogred10
dogred10  •  19 Ianuarie 2019, 16:57
Postat de cpt.ahab pe 19 Ianuarie 2019, 08:11

Am înțeles că ar fi fost în discuție și un portar italian. Aș fi optat pentru el, italienii având școală foarte bună în privința asta.

da luca mazzoni era portaru, era mai bun ca asta

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Ianuarie 2019, 13:43
Postat de zecs93 pe 19 Ianuarie 2019, 04:04

hmm un portar bunicel, nu exceleaza foarte bine la iesiri si la lovitura de picior ( oarecum), in schimb, un plus are reflexe f.bune !!!

hhmm,an de an va bateti de acum la retrogradare,s ar putea sa va si desfiintati,eu cand iti ziceam zexe.tu batman,batman,imi pare rau intr un fel,ca nu o sa mai am de cine sa rad,umilinta in sange o aveti

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Ianuarie 2019, 08:11

Am înțeles că ar fi fost în discuție și un portar italian. Aș fi optat pentru el, italienii având școală foarte bună în privința asta.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează