FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - DINAMO MOSCOVA 0-2

DINAMO - DINAMO MOSCOVA 0-2 // VIDEO Dan Nistor și-a criticat foștii colegi: „Cei care au plecat nu făceau față la Dinamo” + Ce spune despre play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 19:44

DINAMO - DINAMO MOSCOVA 0-2 // Dan Nistor, 30 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în amicalul pierdut azi cu Dinamo Moscova, scor 0-2. La finalul partidei, căpitanul „câinilor” nu și-a menajat foștii coechipieri care au părăsit „haita” în această iarnă.

  • Corespondență din Turcia de la jurnalistul Dumitru Angelescu (Libertatea)

„Mai suferim un pic pe linia de fund, dar cu siguranță vom remedia și această problemă. Au fost multe schimbări pentru că jucătorii care au fost înainte și au plecat nu făceau față la Dinamo. Sperăm ca fotbaliștii care au venit acum să joace bine”, a declarat Dan Nistor la finalul partidei.

Nistor a vorbit și despre ultimul amical al ”câinilor”: „Dinamo Moscova a fost mai bună azi, dar meritam și noi un gol. Am jucat cu adversari puternici, chiar dacă Dinamo Moscova nu mai e echipa care era”.

„Sunt foarte bine acum, sper să nu mai am accidentări. E imposibil să mai mergem în play-off, dar vom lupta pentru aceste ultime 5 meciuri. Am avut o discuție azi cu nea Mircea și mi-a spus niște lucruri interesante. Nu pot să vă zic ce, dar ne dorim să facem lucruri frumoase la Dinamo”
Dan Nistor, căpitan Dinamo

Citește și:

DINAMO - DINAMO MOSCOVA 0-2 // Rednic și-a certat doi jucători în prima repriză: „Joacă aproape, băi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Ianuarie 2019, 10:42

Foarte corecta observatia. Nu mira pe nimeni. Se vedea dupa joc....nu dupa rezultate. Jucatori care jucau la alibi, jucatori care tremurau in ghete....si tot asa. Respect Nistore !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează