SPORTURI  »  TENIS  »  RAFAEL NADAL

Probleme pentru Rafael Nadal: „Caută persoana care a dat informația în presă, este extrem de nervos! Nici unchiul său nu știa”

Rafael Nadal Foto: Reuters
Rafael Nadal Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 10:55

Rafael Nadal s-a enervat teribil că vestea nunții sale cu Mery Perello a apărut în presă.

Revista Hola a scris despre asta luna trecută, fără ca tenismenul să fi făcut publică informația. „Acum, Rafa caută sursa, vrea să știe cine a dezvăluit totul presei. E foarte nervos”, spune un apropiat.

Secretul era atât de mare încât nici unii membri ai familiei nu știau încă de eveniment. Miguel Ángel Nadal, fost fotbalist și unchiul sportivului, e printre aceștia. „Rafa își restrânge din ce în ce mai mult cercul de apropiați. Și de-acum va fi și mai rău. Se emancipează, e ceva ce a
început atunci când a renunțat la unchiul său Toni ca antrenor. Rafa e tot mai mult om de afaceri și mai puțin sportiv. E într-o fază în care vrea să controleze totul”, scrie presa spaniolă, citând surse apropiate jucătorului.

Rafa și Mery s-au logodit anul trecut, în timpul turneului de la Roma, iar nunta va avea loc în iunie anul acesta, în Manacor, Mallorca, alături de peste 700 de invitați.

„Vreți să mă întrebați despre nuntă, nu-i așa? Înțeleg că voi vreți să vă faceți treaba, dar nu o să vă spun nimic. Deja m-a deranjat suficient de tare că s-a scris în presă despre asta”
Rafael Nadal la o conferință de presă, pe 31 ianuarie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează