INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  „OPTIMI”, TUR

Manchester United, gata de asaltul Europei: ”Cu Solskjaer am impresia că a revenit Sir Alex Ferguson”

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2019 13:41

Ashley Young, căpitanul ”diavolilor”, spune că ”Ole știe prea bine ce înseamnă acest club. E obsedat de victorie, ca Ferguson”.

  • Man. United - PSG e mâine, 22:00, pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro

Au trecut două luni de când José Mourinho a plecat de la Manchester și totul s-a schimbat pe "Old Trafford". Și jocul, și atmosfera. "Eram de râsul lumii", recunoaște Phil Jones. "Situația devenise foarte dificil de suportat. Dar nu mai e cazul acum". 

Cu Ole Gunnar Solskjær, United și-a regăsit sufletul, filosofia, stilul. A urcat din nou în Top 4 Premier League și atacă Liga Campionilor cu încredere maximă. PSG ar trebui să se teamă.

Pentru căpitanul Ashley Young, Solskjær e replica lui Ferguson. "Am impresia că Sir Alex a revenit", a declarat el în L'Équipe. "Ole știe prea bine ce înseamnă acest club. E obsedat de victorie și face totul pentru ca jucătorii să strălucească pe teren, exact ca Ferguson".

Norvegianul seamănă cu legendarul manager scoțian și la acel faimos "foen", explozia de furie din cabină când jocul nu-l mulțumea total. "Bine că nu intrați în vestiarul nostru. Am avut câteva «foenuri» recent".

10goluri și un egal are Man. United în toate competițiile cu Ole Gunnar Solskjær manager

"Cu Solskjær, toți adversarii ne privesc acum din nou cu respect, cu teamă. Suntem iar Manchester United"
Phil Jones, apărător Man. United

"Am fost atinși de entuziasmul lui Solskjær. Fiecăruia îi oferă încrederea lui, bucuria lui de a privi fotbalul"
Paul Pogba, mijlocaș Man. United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează