FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - HERMANNSTADT // VIDEO + FOTO Arbitrul Cătălin Popa a comis-o » Ion Crăciunescu: „Trebuia eliminare!” + posibil penalty neacordat pentru oaspeți

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +2   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 21:15

FCSB s-a impus în fața lui Hermannstadt, scor 3-0. În ciuda faptului că FCSB s-a desprins rapid pe tabelă, „centralul” Cătălin Popa a avut mult de furcă.

  • În minutul 8 al partidei de pe Arena Națională, la scorul de 1-0 pentru FCSB, Junior Morais a încasat o lovitură cu cotul în plină figură de Alexandru Dandea. Arbitrul partidei nu a fluierat nimic, dar a fost contrazis de Ion Crăciunescu.

Fostul arbitru internațional a fost categoric: „Este lovitură liberă pentru FCSB și eliminare pentru jucătorul lui Hermannstadt!”.

+3 FOTO

Hermannstadt a cerut penalty

  • În minutul 49, imediat după cea mai mare ocazie de gol a oaspeților, Lucian Filip atinge mingea cu mâna în interiorul careului. Fotbalistul folosit astăzi pe postul de fundaș central are circumstanța atenunată că a fost mascat de un adversar aflat la mai puțin de un metru de el. 

Vezi VIDEO cu faza în care Hermannstadt cere penalty

Vezi și: 

FOTO Suporterii lui Hermannstadt i-au enervat pe cei de la FCSB » Bannere și scandări ironice: „Iar jucăm cu voi?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Februarie 2019, 14:43
Postat de cpt.ahab pe 12 Februarie 2019, 08:35

E adevărat. Puteam să mă fac arbitru și să inventez eu teoria fantei de lumină în locul lui. Plus că mă alegeam și cu ceva produse Samsung.

esti slab rau,vii cu raspunsuri de copii,puteai dar nu esti, craciunescu fost mare arbitru poate sa si dea cu parerea despre ceva ce tu habar nu ai

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Februarie 2019, 08:49

Asta cu circumstanta atenuanta e cea mai tare :))) Asa toti jucatorii au, mai ales fundasii, pai ce, poti sa sari la cap cu mainile lipite pe langa corp ?De multe ori cand doi jucatori sar la cap, e posibil ca unul din ei sa sara mai sus si e normal ca celalalt sa dea cu fatza :)) in bratul adversarului, aaa, cand e lovire intentionata e altceva, problema e ca arbitrul trebuie sa ia o decizie in fractiuni de secunda( noi urmarim zeci de reluari si tot nu suntem lamuriti ) iar daca se lasa cu sange e tentat sa elimine "agresorul"..

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Februarie 2019, 08:35
Postat de andyandrei2015 pe 12 Februarie 2019, 00:23

LOGIC CA AM AUZIT DE TINE,MARE ARBITRU AI FOST CPT ;))

E adevărat. Puteam să mă fac arbitru și să inventez eu teoria fantei de lumină în locul lui. Plus că mă alegeam și cu ceva produse Samsung.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează