FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI

DINAMO - BOTOȘANI // Conferință savuroasă a lui Valeriu Iftime: „Nu știți câte guri de votcă am luat” » E gata pentru Dinamo: „Dacă ei sunt câini răniți, noi suntem vulpi”

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2019 22:46

FC Botoșani s-a impus în fața Voluntariului, scor 1-0, și s-a apropiat la un punct de locurile de play-off. Patronul Valeriu Iftime e pregătit pentru meciul cu Dinamo din runda următoare. 

  • Dinamo - FC Botoșani e duminică, 19 februarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„Astăzi A fost un meci frumos, dar interzis cardiacilor. E greu să ții de un 1-0. Credeți-mă, nu știți câte pastile sau câte guri de votcă am luat pentru a rezista.

Nu mă tem de arbitraj la meciul cu Dinamo. Nu cred deloc că cineva mai poate lucra în felul ăsta. Dacă Dinamo e câinele rănit, noi vom fi vulpea. Vom fi mai șireți decât ei. Nu mai au spiritul copiilor crescuți acolo. Au niște figuri pe acolo, care n-au idee ce înseamnă Dinamo.

Nu cred că ne vor bate. În opinia mea avem cel mai bun lot din istoria clubului Botoșani”, a declarat Iftime într-o conferință de presă.

Vezi și: 

Formația lui Liviu Ciobotariu e la un singur punct de play-off! Cum arată acum clasamentul Ligii 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
jony1973
jony1973  •  12 Februarie 2019, 22:39

NU este o noutate ca patronul echipei Botosani este stelist. El lupta pentru play-off sa poata *** cu ei. Sa-l trezeasca cineva si sa-i spuna ca FCSB nu e Steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116530435479785
Anca Toma  •  12 Februarie 2019, 13:42

Ati luat medicamentele domnu?!Si voi ma dinamovistilor sunteti penibili .E clar ca Botosani vrea sa castige.Au sanse mai mari ca voi la play-off.Voi chiar dcaa castigati cu arbitrii tot sunteti in spatele FCBT in clasament

1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Februarie 2019, 13:35

Bai Iftimie,stiu ca Moldova e o zona mai saraca, dar sa te apleci in fata unui cioban pentru niste creitari,e prea injositor!Moldovenii sunt mai saraci,dar AU DEMNITATE! Dar tu nu ajungeai patron de club daca aveai demnitate!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează