FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Cornel Dinu, fără milă: „Becali e lup la stână. Teja e doar un argat!”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 22:11

FCSB s-a impus contra lui Hermannstadt, scor 3-0. Cornel Dinu critică situația actuală din sânul vicecampioanei, considerând că Mihai Teja nu are libertatea necesară din partea lui Gigi Becali. 

„E greu de spus dacă avea sau are hățurile de a pregăti o echipă de asemenea nivel. Îți trebuie și un palmares. El este un fel de argat la curtea  patronului Gigi Becali.

Am citit acum vreo două săptămâni în Gazeta Sporturilor un articol care prinde exact ce se petrece la FCSB de ceva timp, de când a venit Gigi Becali și spune că el vrea să facă. Lupul la stână era titlul. Stâna este a lui, iar el s-a transformat în lup. Unele oi le mănâncă, iar pe altele le jignește de nu mai pot da nici lână, nici lapte, nimic.

Teja este acest argat. Primește mesaje. «Bagi oaia aia țurcană, o bagi și pe asta cu copita stricată că am reparat-o eu». Cam asta este mentalitatea care se învârte la această echipă extraordinar de titrată”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Clasament Liga 1

clasament

Vezi și: 

Mihai Pintilii, căpitanul lui FCSB, revine pe teren după 5 luni și jumătate de pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
1408806485846103
Mihai Munteanu  •  12 Februarie 2019, 13:31

E senil rau Dinu,sa mai stea pe acasa si sa si vada de boli si nepoti.....cu doar o saptamana in urma il lauda pe Teja de mama focului

spinoza
spinoza  •  12 Februarie 2019, 09:58

Nu ne spui o noutate si Negoita e la fel!

stoichkov10
stoichkov10  •  12 Februarie 2019, 09:18
Postat de Popa Corneliu pe 12 Februarie 2019, 08:54

De ce nu ne spune dl Dinu, procurorul, cum este cu moartea lui *** si de ce este "***" pe fata? Vad ca mass-media este preocupata de cum isi cheltuieste banii oierul, dar ii doare la basca de cum sunt folositi banii publici de la echipele de Primarii, gen CraiOlguta PSD+SRI Dolj sau Poli Iasi PSD! *** este indepartarea prin erodare a lui Becali, care guraliv cum este, le strica "jocurile" Noii Cooperative a Echipelor de Primarii, anul acesta "iepure" este cfr Cluj, a d-lui Dancu, ca pe "turnanta" sa vina Crai Olguta PSD+SRI Dolj, cu terenul facut de Primarie! Ce merit are Marcel Popescu sau Rotaru in afara ca l-au dat pe Mititelul afara din Craiova?

Banii publici sint cheltuitii. Pe Niste sisteme. Deveselu.patriot. 3.8milliarde. Urmeaza. 3.8. Pentru ce?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează