FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Megașoc în Bănie! „Marcel Popescu” s-a întors lângă Mititelu, la Craiova din LIga a 3-a, și a dat doi jucători afară :D

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 22:01

FC U Craiova 1948, formația lui Adrian Mititelu din Liga a 3-a, le-a reziliat azi oficial contractele lui Mihai Dina și Florin Costea. Numai că pe pagina de Facebook a clubului s-a produs o eroare. 

În anunțul făcut se făcea referire la o decizie a președintelui Marcel Pușcaș, numai că în locul acestuia a apărut numele lui Marcel Popescu, președintele Craiovei din Liga 1. 

Eroarea a fost taxată imediat de fani și a fost rectificată, venind și scuzele printr-un comentariu.

marcel popescu 

Popescu a mai colaborat cu Mititelu la Craiova, remarcându-se prin contingentul de jucători australieni pe care l-a adus la Universitatea.

Dina și Costea au fost dați afară de la FC U Craiova din cauza unor probleme de disciplină. Din primele informații, se pare că antrenorul italian le-ar fi reproșat jucătorilor atitudinea indolentă de la antrenamente, iar cei doi ar fi răbufnit la adresa lui Napoli. În primă instanță au fost excluși din lot, iar azi au fost dați afară. 

Detalii despre acest subiect aici! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
201570630489078
Ionescu Danut  •  20 Februarie 2019, 10:38

Articol de toata jena, parca ar fi CanCan nu gazeta sporturilor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  20 Februarie 2019, 10:07
Postat de Gorki Jivago pe 20 Februarie 2019, 07:20

Tovarasul MARCEL POPESCU are in ""FISA POSTULUI"" TRADAREA SI ***!!!ASA CA FII ATENT MITITELULE CA ASTA TE LASA IN ""FUNDUL GOL""!!!!

Da când mititelu a lăsat orașul în fundul gol fără echipa și a plecat la Severin? Cum a fost? Sau când a dezafiliat echipa și 2 3 ani nu a existat fotbal în Craiova cum a fost? Ii plângeți de mila? :)))) sa nu plângeți dacă o sa va falimenteze și srl-ul asta da? :*

univ_craiova1
univ_craiova1  •  20 Februarie 2019, 10:03
Postat de fcu1948 pe 20 Februarie 2019, 07:08

Noi încercam sa promovam prin propriile forte, prin munca și sudoare, nu cu ajutorul arbitrilor ca clona pesedista. Dacă am primi 14 penalty-uri in 20 de meciuri precum clona pesedista, nu am avea emoții in privința promovării.

Cum sa promovați? :))))) vezi din alea 14 penalty-uri câte au fost apoi vb prietene!!! Hai ca doar gsp va mai baga în seama ca restul nici nu se uita la voi!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează