INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BAYERN 0-0

LIVERPOOL - BAYERN 0-0 // Jurgen Klopp s-a enervat pe Kovac după Liverpool - Bayern: „Am stat ca boul!”

Jurgen Klopp și Niko Kovac // FOTO: Reuters
Jurgen Klopp și Niko Kovac // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 09:20

 Liverpool și Bayern Munchen au terminat la egalitate, 0-0, în turul „optimilor” Champions League. După meci, Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, a vrut să-i strângă mâna omologului Niko Kovac, cum se obișnuiește în Anglia, însă croatul a bătut palma mai întâi cu propriul staff, ceea ce l-a deranjat pe neamț.

Liverpool și Bayern s-au anihilat reciproc, marți seară, într-un meci intens, degenerat însă la final într-un conflict verbal. Protagoniști? Chiar managerii celor două echipe.

Jurgen Klopp s-a dus la omologul Niko Kovac gesticulând și vorbindu-i acestuia pe un ton vizibil nervos, pentru ca apoi să explice: „Am vrut să-i strâng mâna lui Niko imediat după fluierul final. Dar el a bătut mai întâi palma cu membrii staffului său, în timp ce eu stăteam acolo ca boul în fața muntelui”.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Managerul lui Liverpool a povestit apoi că tehnicianul croat i-a cerut scuze: „Mi-a zis că a vrut să vorbească cu Ribery, care tocmai a devenit tată. Dar este deja pentru a cincea oară, nu cred că mai era așa de interesant ce avea să-i spună Franck”.

Kovac a comentat și el la conferința de presă incidentul de la final. „În Anglia se obișnuiește ca managerii să-și dea primii mâna la încheierea partidei. N-am știut. I-am explicat și sper să nu se fi supărat atât de tare că m-am îndreptat mai întâi spre banca mea”, a spus antrenorul lui Bayern. 

3 înfrângeri din trei a înregistrat Liverpool în acest sezon de Ligă, în meciurile susținute în deplasare

0 eliminări din competiție a suferit Bayern în ultimii 7 ani, atunci când n-a pierdut meciul tur

"Jucătorii nu trebuie să facă greșeala pe care am comis-o noi în 1981. Și atunci am terminat 0-0 la Liverpool, era în semifinale, și am crezut că tot ce era mai rău a trecut. La Munchen, însă, n-am reușit decât un 1-1 și am ratat finala" Karl-Heinz Rummenigge, fost jucător, acum director executiv la Bayern

"Băieții s-au concentrat mai bine și au fost mai disciplinați tactic decât în campionat pentru că, după 6 titluri consecutive, pun mai mare preț pe Ligă decât pe Bundesliga" Niko Kovaci, antrenor Bayern

"Nu cred că acest 0-0 e un rezultat de rahat pentru noi. E clar că nu e ceea ce ne doream, dar se poate trăi și cu acastă remiză. Am avut câteva momente bune, pe care singuri ni le-am distrus"Jurgen Klopp, manager Liverpool

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
10211369194656111
Andrei Georgescu  •  20 Februarie 2019, 16:06

Ori le scrieți numele complet în română ori scrieți-le corect în limba lor. Ori e Niko Kovač ori e Nico Covaci, dar atunci și Klopp devine Iurghen Clop.

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  20 Februarie 2019, 14:08

Liverpool putea castiga lejer aseara daca forta mai mult, dar probabil a fost mai precauta datorita improvizatiilor din defensiva pt. ca nu numai Fabinho e o improvizatie ci si Matip chiar daca el e fundas central dar e slab rau pt. nivelul asta, daca LFC il avea macar pe Lovren sau Gomez, nu mai zic de VVD care sa joace langa Fabinho ar fi putut ataca mai mult.

daniels
daniels  •  20 Februarie 2019, 13:06

Klopp uita ca Kovac e croat și ăștia nu prea le au cu manierele fata de adversar decât dupa ce-l bat! Kovac a venit cu autobaza ca la Frankfurt și era tare mulțumit ca nu și-o luat-o pe cocoașă, pentru el era o mare realizare ca antrenor sa ii tina piept lu'Klopp! Dar și Kovac uita ca nu mai e la Frankfurt și cu Bayern tre sa joace ceva! dar asta nu e greșeala lui ci a lu' tata Karl care l-o adus! sa speram ca o sa-i strângă mana peste 3 săptămâni după ce îl bate și poate nu o mai avea Ribery încă vreo doi copii în plus... dar la ce-o jucat Bayern aseară parca vad ca pe Klopp o sa-l doară la bască dacă îl mai saluta Kovac după vreun 1-1 sau mai rău!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează