GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RECORD MONDIAL

El e jucătorul cu cea mai lungă carieră în Football Manager: 221 de sezoane! Cu ce echipă a jucat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 10:36

Michal Leniec, un bărbat de 38 de ani din Polonia, poate fi considerat cel mai împătimit jucător de Fotball Manager! El a intrat și în Cartea Recordurilor cu performanța sa.

Leniec a ajuns la cel de-al 221-lea sezon în cariera sa în care la nivel de club a antrenat-o doar pe Lech Poznan, echipa lui favorită. A avut și 35 de roluri la diferite echipe naționale, însă a rămas mereu fidel echipei sale.

În această perioadă a reușit să câștige 700 de trofee, iar antrenorul său din joc are o vârstă de 258 de ani! Evident, el nu a simulat nici măcar o zi.

„Am început să joc cariera la câteva zile după ce SI a lansat FM 2016, pe la mijlocul lunii noiembrie 2015. Mi-a luat peste doi ani pentru a obține acest record. Scopul meu a fost să antrenez jucători tineri, pe care să îi promovez apoi la prima echipă. Cel mai bun moment al carierei a fost când jucătorii mei produși la Academia Lech Poznan au prins loc în cel mai bun 11 al lumii!”, a spus Michael Leniec.

În total, polonezul a jucat 14.381 meciuri din care a câștigat 10.997 și a pierdut doar 1.720, având un procentaj de victorii de 76%.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează