FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Acuze fără precedent în vestiarul FCSB: „Am simțit că un jucător m-a lucrat!” » Fotbalistul indicat de antrenor

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 10:57

Prezent la GSP LIVE, Ilie Stan, 51 de ani, fost antrenor la FCSB, a declarat că în 2012 s-a simțit lucrat de un jucător.

Video cu dezvăluirile lui Ilie Stan:

 

„Am simțit la un meci că un jucător m-a lucrat și după aceea nu am mai continuat. Am simțit asta la un meci cu Gaz Metan. Și pentru asta am decis să nu mai rămân. S-au adunat multe și am zis «Nu mai pot continua așa».

Înainte de acel meci am avut o relație chiar bună cu acest jucător. Nu știu dacă a făcut-o de capul lui. Restul țin pentru mine”, a declarat Ilie Stan, la GSP LIVE, fără a-l numi pe respectivul fotbalist. 

CONTEXT

Ilie Stan face referire la meciul FCSB - Gaz Metan, 0-0, din 26 martie 2012.

În caseta meciului, cele mai mici note le-au primit Tatu, intrat în minutul 38, și Machado, care a jucat 20 de minute. Ambii au fost notați cu 4 de Gazeta Sporturilor.

La acest meci atrage atenția faptul că fundașul stânga Paul Pîrvulescu a ieșit în minutul 38, acuzând probleme medicale. La 5 zile după acest meci, pe 31 martie, Pîrvulescu a fost titular, în meciul cu Pandurii, jucând 90 de minute.

paul pirvulescu
FOTO: Paul Pîrvulesc și Radu Paligora, medicul de la FCSB

Caseta meciului

caseta steaua gaz metan 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1039301932915056
Ion Breana  •  20 Februarie 2019, 18:17

Nu văd care e știrea după 7 ani !

lucghencea
lucghencea  •  20 Februarie 2019, 16:29

Clubul F.C.Fcsb si clubul ilegal al lui becali cu denumirea tocmai buna de furat din Ghencea din 2003 si autodenumit fara niciun drept in mod clandestin si ilicit S.C.STEAUA S.A. nu e d.p.d.vd. legal acelasi lucru cu clubul lor de azi si au si palmaresuri diferite . Concret , F.C.Fcsb exista pe plan sportiv cam din decembrie 2014 . Palmaresul societatii comerciale ulterior desfiintate dintre 2003-2014 ar trebui complet anulat in mod justificat fiindca e bazat pe un furt mizerabil de identitate sportiva .

sofronpaul
sofronpaul  •  20 Februarie 2019, 14:52

Pai nu era Steaua atunci și FCSB acum? Nu e totuna? Pai unde au jucat jucătorii aia, nu la Steaua? Și după ce s-a numit FCSB au murit brusc, sau nu au mai jucat fotbal? :)) reiese ca FCSB e Steaua :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează