FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO // CFR și FCSB, prietene pe Whatsapp: „Avem un grup mare. Facem caterincă”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 13:31

În perioada în care FCSB și CFR Cluj se luptau la titlu, Bogdan Mara și Meme Stoica se duelau în afara terenului. Atât Stoica, cât și Mara, în calitate de manager, postau mesaje pe Facebook în care își aruncau săgeți.

Mara a declarat la GSP Live că apele s-au liniștit și că acum vorbesc pe un grup de Whatsapp, unde sunt toți fotbaliștii de la Unirea Urziceni din anul 2007-2008, când s-a luat titlul.

 

„Eu cu Meme suntem amici, avem o relație bună acum. În lupta pentru titlu fiecare își apără clubul lui și e normal să intervină anumite discuții contradictorii. Când ne vedem, ne strângem mâna, râdem. Avem un grup mare cu Unirea Urziceni, suntem pe același grup de whatsapp. Ne înțepăm uneori, facem caterincă” a povestit Mara, în direct la GSP Live.

Mara și Stoica au colaborat împreună la Urziceni și au pus umărul la obținerea titlului, în perioada 2007-2008. Bogdan era jucător, iar MM, manager sportiv.

Citește și:

„Viitorul ne dă dureri de cap. FCSB nu ne îngrijorează” » Bogdan Mara analizează adversarele CFR-ului în lupta pentru titlu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  14 Martie 2019, 18:39

"În lupta pentru titlu fiecare își apără clubului lui și e normal să intervină anumite discuții contradictori. Când ne vedem, ne străngem mâna, rădem." Bai, voi ati luat bacul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează