SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE TENIS

Federația Română de Tenis e anchetată de ITF. România riscă excluderea din Fed Cup!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 15:09

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) ancheteaza oficial Federaţia Română de Tenis. Prin încalcarea anumitor regulamente care s-au semnat, România riscă să fie exclusă din Fed Cup şi Cupa Davis, conform articolului 7 din prevederile ITF, scrie Libertatea.ro.

Conform informaţilor oferite de Libertatea, şefii federaţiei au fost chemaţi la ordin în capitala Regatului Unit. Răspunsul Federației Internaționale de Tenis a fost: ”ITF se află în contact cu Federația Română de Tenis privind problemele de conducere, dar nu este în măsură să dezvăluie detalii”.

România este calificată în semifinalele Fed Cup, urmând să înfrunte Franța, pe 20-21 aprilie, la Rouen.

Citeşte şi:

 Thierry Van Cleemput, antrenorul dat afară de Simona Halep, și-a găsit de lucru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
plisko
plisko  •  14 Martie 2019, 20:32
Postat de denisalibec pe 14 Martie 2019, 16:36

Si care sunt alea, BLATISTULE? :)) Doar Kvitova nu a fost, Strycova nu mai e de mult in vederile selectionerului. Nu ai vazut-o pe Vondrousova in sferturi la Indian Wells? Si Strycova batuta rau de Halep. Au fost Pliskova si cel mai bun dublu din lume.

Strycova s-a retras din echipa de Fed Cup iar Hlavackova este insarcinata.

merace
merace  •  14 Martie 2019, 20:25

Daca intr-adevar conducerea FRT e vinovata, ar trebui sa-si dea demisia de onoare ca sa nu puna in pericol situatia Romaniei in Fed Cup si alte competitii. Dar nu am prea mare incredere in ce scrie Libertatea, unde minciunile par sa fie o regula...

adi67
adi67  •  14 Martie 2019, 16:43
Postat de lapusneanul pe 14 Martie 2019, 16:41

uitati-va la acest individ, dupa ce ca e ungur e si un mare prost..

Ordinea e inversa .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează