FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Tandia, din vară la Craiova? Janos Bokor a dezvăluit un detaliu important chiar înaintea meciului direct

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 20:38

Janos Bokor, oficialul lui Sepsi, a dezvăluit înainte de startul partidei cu CS U Craiova, că discuțiile între cele două echipe pentru transferul lui Ibrahima Tandia (25 de ani) se vor relua din vară.

„Suntem fericiţi că Tandia poate evolua în această seară. Tocmai am primit şi foaia de convocare de la naţionala statului Mali. Selecţionerul i-a transmis că dacă va continua să joace aşa, se va baza şi în viitor pe el. Oferta lor (n.r CS U Craiova) nu s-a concretizat, pentru că noi n-am acceptat-o. A rămas să mai vorbim în vară”, a spus Janos Bokor, pentru Digi Sport.

Tandia a marcat 10 goluri și a oferit cinci pase decisive pentru Sepsi, în cele 25 de meciuri în care a evoluat. Crescut la Sochaux, Tandia a mai evoluat pentru Cane, Deportivo Alaves B şi FC Tours.

900.000 €este cota lui Tandia conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Citește și:

EXCLUSIV INTERZIS în țara vecină?! » Bela Fejer, portarul lui Sepsi, acuzat de „separatism sportiv”: "Vreau și eu să aflu oficial"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  16 Martie 2019, 09:04
Postat de lionforever pe 15 Martie 2019, 23:44

E mult 1 milion nu face atât se pot gasii jucători mai buni la 1 milion.

E mult un milion de euro pentru Tandia.Kolici a costat doar 400000 euro si este un jucator puternic,cu viteza sut si lovituri cu capul.

lionforever
lionforever  •  15 Martie 2019, 23:44
Postat de ucv1948 pe 15 Martie 2019, 23:12

Adevarat , asa s-a pus problema atunci .... Dar poate face Craiova o oferta in vara din nou pt Tandia . Un milion de euro si cred ca ii vor vinde Craiovei

E mult 1 milion nu face atât se pot gasii jucători mai buni la 1 milion.

ucv1948
ucv1948  •  15 Martie 2019, 23:12
Postat de lionforever pe 15 Martie 2019, 23:01

S-a renunțat la tandia sunt numai speculații, sepsi vroia sa ia bani plus drăghici definitiv si atunci conducerea științei a luat hotărârea de a renunța la tandia si al lua pe drăghici la echipa.

Adevarat , asa s-a pus problema atunci .... Dar poate face Craiova o oferta in vara din nou pt Tandia . Un milion de euro si cred ca ii vor vinde Craiovei

Vezi toate comentariile (6)
Comentează