FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Rachid Ait-Atmane, transferul care a impresionat, riscă să plece din Ștefan cel Mare! Care e motivul și ce spune Rednic

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2019 10:15

Dinamo amână extinderea contractului lui Rachid Ait-Atmane. Mircea Rednic mai vrea să-l vadă la lucru pe mijlocașul de 26 de ani pentru a semna pe încă două sezoane.

Rachid Ait-Atmane este unul dintre străinii care s-au implementat repede la Dinamo. Mijlocașul central a ratat două meciuri oficiale de când a semnat cu „câinii”, el punându-și în noiembrie 2018 iscălitura pe un contract valabil doar până în vara acestui an. Fotbalistul cu meciuri în LaLiga pentru Sporting Gijon și în Jupiler League pentru Beveren ar dori să continue în Ștefan cel Mare, doar că noua înțelegere întârzie să se parafeze.

Vrea 7.000 de euro/lună

Inițial, francezul cu origini algeriene a evitat să dea un răspuns concret atunci când dinamoviștii i-au oferit noul contract ce stipula o creștere salarială de la 5.000 la 7.000 de euro. După câteva săptămâni, Atmane a transmis că ar fi de acord cu remunerația, doar că roș-albii au pus afacerea în stand by!

Decizia îi va aparține lui Mircea Rednic. Tehnicianul voia să pună pe hârtie detaliile înțelegerii în această pauză competițională, dar va aștepta și meciul cu Hermannstadt, primul de la reluarea campionatului. În ultima rundă, cu Gaz Metan (1-2), "Puriul" l-a ținut rezervă neutilizată pe Atmane.

„Trebuie să ne gândim, nu ne grăbește nimeni. Rachid să dea pase, goluri, să fie util pentru Dinamo. Să vedem ce se va întâmpla și în meciurile viitoare. La echipă vor rămâne toți cei care se înhamă la performanță. Criteriile de selecție sunt riguroase”, a comentat tehnicianul roș-albilor. 

11 meciuriare Atmane în tricoul lui Dinamo

Vezi și: 

Pericol de faliment la Dinamo?! Prima reacție a șefilor clubului în urma cererii depuse în instanță de lichidatorul lui Poli Timișoara SA

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (14)
popescu222
popescu222  •  20 Martie 2019, 22:30
Postat de pain89 pe 20 Martie 2019, 16:58

asta joaca binisor dar e opusul lui filip, filip joaca bine la recuperare dar e praf la pase numai pase gresite da

Macar de le-ar da in fatza... din ce-am vazut eu Filip incetineste jocul, paseaza foarte mult inapoi sau lateral.

popescu222
popescu222  •  20 Martie 2019, 22:28

Iar m-ati pacalit de-un click. Cum a impresionat Atmane? Stie fotbal, nu e vreo catastrofa cum erau cei mai multi adusi de Bratu si Contra, dar se face foarte rar util echipei. De impresionat, din ce-a adus Rednic, au impresionat doar Montini si Klimavicius. Iar peste nivelul 'mediocru' ar mai putea fi Zemke si Aljii si Mandanda.

ge0x
ge0x  •  20 Martie 2019, 21:54

E slab. Nu a impresionant cu nimic

Vezi toate comentariile (14)
Comentează