FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

Marius Șumudică, vehement după Astra - FCSB 0-2: „Cu toată stima, dar au arătat jalnic” + îi dă „calde” lui Becali: „Ajută de multe ori mai mult decât ne imaginăm”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 11:21

Eșecul suferit de Astra în fața celor de la FCSB, scor 0-2, a născut multe controverse. Marius Șumudică nu crede că meciul a fost „aranjat”, dar critică dur prestația giurgiuvenilor.

„Nu știu ce să spun, nu cred că mai există blaturi pe față sau lucruri de genul ăsta. Cu siguranță Astra ar fi trebuit să arate altfel. Cu toată stima pentru cei de acolo, au arătat jalnic. Sunt prietenii mei, am făcut performanță acolo, dar au arătat jalnic. Nu am văzut vreodată o echipă de play-off care să joace atât de slab, să facă astfel de greșeli.

FCSB încep să se lege ușor, ușor. Presiunea patronului ajută de multe ori mai mult decât ne imaginăm”, a declarat Șumudică conform Pro X.

Vezi și: 

ASTRA - FCSB 0-2 // Cristi Balaj: „Mi s-a părut un meci dubios. Am mai simțit astfel de meciuri!” » 3 momente evidențiate de fostul arbitru

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1788161314734333
Dzeco Marco  •  20 Martie 2019, 17:38

Bai ***, te-ai TICNIT la arabi ? ? ? De 30 de ani fotbalul romanesc este STAPANIT si MANIPULAT doar de catre CLANUL BECALI !!! Despre ce vorbim ? ? ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează