INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA - SERBIA 1-1

GERMANIA - SERBIA 1-1 // VIDEO Germania s-a chinuit cu Serbia! Scandal la lot între Neuer și Ter Stegen + intrare horror aspura lui Leroy Sane

Leroy Sane +5   FOTO
Leroy Sane

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2019 10:05

Germania a terminat la egalitate amicalul cu Serbia, 1-1. Selecționerul Joachim Löw, blamat pentru excluderea lui Hummels, Boateng și Müller din națională, riscă acum un conflict între portarii Manuel Neuer și Marc Andre Ter Stegen.

Joachim Löw i-a „ras” personal pe fundașii Mats Hummels (30 ani), Jerome Boateng (30) și pe atacantul Thomas Müller (29) de pe lista selecționabililor. Dar amicalul cu Serbia (1-1), de miercuri seară, i-a arătat că fără „veterani" e foarte greu. Până la intrarea lui Goretzka (24) și a lui Reus (29), la pauză, nemții au suferit cumplit și au încasat și un gol. Și nu e singura problemă a selecționerului în acest moment.

La orizont se întrevede un conflict de proporții între portari. Ziarele germane au relatat despre răceala intervenită între Manuel Neuer și Marc-Andre ter Stegen, „nu-și mai vorbesc la antrenamente”, după ce Löw i-a comunicat primului că nu mai este numărul unu incontestabil. Însă o dată dat startul competiției între cei doi, selecționerul pare să fi deschis și o cutie a Pandorei.

Tabloidul Bild a surprins chiar un moment ce confirmă tensiunile existente. La pauza meciului cu Serbia, când goalkeeperul lui Bayern părăsea terenul, iar cel al Barcelonei ieșea la încălzire, pentru a apăra în repriza a doua, au trecut unul pe lângă altul fără să-și spună un cuvânt sau să bată palma, așa cum se obișnuiește.

24,2 ani a fost media de vârstă a echipei trimise de Löw pe teren, cu Serbia. Cea mai tânără de la Cupa Confederațiilor 2017

Șoc în prelungiri!

Nemții au fost la un pas să-l piardă pe Leroy Sané pentru startul preliminariilor CE 2020, contra Olandei. În prelungirile amicalului de miercuri, sârbul Pavkov l-a luat cu fulgi cu tot pe atacantul lui Manchester City, lovindu-l în gleznă. Pavkov a fost eliminat, primind cartonaș roșu direct, iar Sané a avut noroc că nu s-a accidentat grav. Potrivit selecționerului Löw, are șanse să joace duminică, contra Olandei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  21 Martie 2019, 12:59

Nemtii sunt realmente ridicoli deoarece nu renunta la Low asta!Parca ar fi unicul antrenor german in viata si nu mai au de unde sa aleaga altul!Si dupa dezastrul de la mondialele de anul trecut,nu l-au schimbat si mare greseala au facut!O sa se ingroape singuri nemtii cu un astfel de antrenor depasit,uzat si incapabil de a schimba ceva in jocul nemtilor,care e lamentabil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează