SPORTURI  »  TENIS  »  LOTERIA NAȚIONALĂ

Alexandru Croitoru vrea ca Simona Halep să fie imaginea Loteriei Naționale: „Ar fi perfectă, aș alege-o cu ochii închiși”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 13:11

Alexandru Croitoru (32 de ani) a fost numit în funcția de director general al Loteriei Române și vrea ca Simona Halep (2 WTA) să fie imaginea companiei.

„Este necesar un nume important pe care să îl ai ca imagine. Primul care mi-a venit în minte este cel al Simonei Halep. Este sportivul numărul 1 al României în momentul de faţă, pot să spun că e un simbol pentru ţara noastră. Sunt mândru că sunt contemporan cu ea! Aş alege-o pe Simona Halep cu ochii închişi!

A plecat de jos, a muncit enorm şi este exemplul de urmat pentru toţi tinerii din ziua de azi care vor să facă performanţă în sport. Seriozitatea şi ambiţia pe care ea le dovedeşte, chiar dacă la ora asta are o avere de câteva zeci de milioane de euro, este un etalon. Vrea să fie cea mai bună. A câştigat un Roland Garros, acum probabil că îl vrea şi pe al doilea, ceea ce este nemaipomenit. Ar fi perfectă pentru noua imagine a Loteriei”, a spus Croitoru pentru Fanatik.

Citește și:

Simona Halep a plecat să câștige războiul cu Franța din Fed Cup: „Nu mi-e frică de nicio jucătoare” + Segărceanu pune presiune pe numărul 2 WTA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
varutu
varutu  •  17 Aprilie 2019, 14:10

Tenis sau Păcănele ,scuze dar nicicum nu se pupă

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Aprilie 2019, 19:23
Postat de Horia Zarnovean pe 15 Aprilie 2019, 16:56

Sorin Ovidiu Vântu ar fi mai potrivit. Sau d-nul Stoica de la Caritas :D

dupa ce am citit comentariul tau pot spune doar atat....nu credeam ca exista atata prostie...

10216234136020768
Horia Zarnovean  •  15 Aprilie 2019, 16:56

Sorin Ovidiu Vântu ar fi mai potrivit. Sau d-nul Stoica de la Caritas :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează