FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

DEVIS MANGIA DEMIS // Dumitru Dragomir, caracterizare inedită pentru Corneliu Papură, noul antrenor de la CSU Craiova: „Este cap electronic”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 15:42

CSU Craiova a anunțat azi că s-a despărțit în mod oficial de antrenorul italian Devis Mangia, iar echipa va fi preluată de Corneliu Papură.

Cu o zi înainte de a deveni antrenorul celor de la CSU Craiova, Corneliu Papură era lăudat de Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, pentru inteligența sa.

„Jos pălăria pentru Papură. Dacă stați de vorbă cu el, o să vedeți că este cap electronic. Papură este un tip foarte inteligent.

Când a fost selecția la juniorii de 14 ani, a venit după copiii lui de la Craiova. Am stat de vorbă câteva minute cu el și e plin de minte”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Citește și:

CSU Craiova a început căutările pentru un nou antrenor! 5 nume mari care pot veni în Bănie: Rădoi, Pițurcă, Neagoe, Iordănescu, Niculescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  15 Aprilie 2019, 20:51

Da bre, e totul electronic, să vă spun cum merge treaba: pârtzu apasă pe telecomanda (culmea!) tot electronică si capul (culmea!) tot electronic, face totul (culmea!) mecanic! CS Univ de (ați ghicit!) MECATRONICĂ din Craiova. Culmea domnule, ca să vezi! Și toate astea în câteva minute...

1213785285311900
Adrian Ionica  •  15 Aprilie 2019, 19:01

Iar apare *** asta pe gsp? Ma asta trb sa apara pe Interpol nu aici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  15 Aprilie 2019, 18:38

Vorbeste cap de creta despre cap electronic! Ceva unic!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează