INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

VIDEO Gafă incredibilă în meciul lui Alexandru Mitriță » Portarul lui New York City a luat un gol penibil

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 17:08

New York City, echipa lui Alexandru Mitriță (24 de ani), a remizat azi-noapte pe terenul celor de la Minnesota United, scor 3-3.

Internaționalul român a intrat la pauză, fără realizări deosebite, având doar un șut slab pe poartă. Totuși, faza meciului s-a petrecut în minutul 32, la scorul de 2-2, când portarul new-yorkezilor, Sean Johnson, a „reușit” un autogol antologic.

Autogolul a încheiat 19 minute nebune, în care s-au marcat nu mai puțin de 5 goluri. Minnesota a deschis scorul în minutul 13, New York City întorcând rezultatul în următoarele 5 minute. Gazdele au egalat imediat la 2 și au trecut la conducere prin autogolul din minutul 32. În repriza secundă, echipa lui Mitriță a egalat, la scurt timp după ce a avut și un gol anulat cu intervenția VAR.

Pentru Mitriță a fost primul meci început de pe banca de rezerve. După acest meci, New York City ocupă penultima poziție în Conferința de Est cu 5 egaluri în cele 6 etape.

Articol de Andrei Stroe

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FOTO Cu Chiricheș integralist după aproape un an, albaștrii amână sărbătoarea lui Juventus. Știm prima echipă retrogradată în Serie B

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  15 Aprilie 2019, 19:19
Postat de zinzir pe 15 Aprilie 2019, 17:58

Era clar ca Mitrita nu va face fata in MLS, fizicul nu-l ajuta. Iar americanii nu tolereaza lenea, asa ca la anul Mitri va reveni en fanfare la echipa mama cum e mai bine, adica liber de contract.

nu are cum sa revina, ca nu isi permite nimeni din tara salariul lui.

zinzir
zinzir  •  15 Aprilie 2019, 17:58

Era clar ca Mitrita nu va face fata in MLS, fizicul nu-l ajuta. Iar americanii nu tolereaza lenea, asa ca la anul Mitri va reveni en fanfare la echipa mama cum e mai bine, adica liber de contract.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close