INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0

BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0 // VIDEO + FOTO Messi-Mania » Barcelona e în semifinale după 4 ani! A demolat-o pe United, 4-0 la general

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2019 23:50

BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0 // FC Barcelona e pentru prima oară după patru ani în semifinalele Ligii. Iar Messi, "dublă" azi, e golgeterul acestui sezon european, cu 10 reușite.

Catalanii au învins-o ușor pe United, 3-0 și s-au calificat în semifinale cu scorul general de 4-0. Acolo vor întâlni învingătoarea dintre Liverpool și FC Porto (2-0 în tur). 

Click AICI pentru LIVE + statistici!

VEZI AICI VIDEO!

Oricât de mult a vrut United această calificare, îi era imposibil să se califice. Nu putea trece de Barcelona, nu acum. Aceasta e diferența. În 2019, campioana blaugrana e o clasă peste Manchester. Și îl are pe Messi în vârf de formă. După trei ani de suferință și eliminări în "sferturile" Ligii, iată Barça în semifinale! Ca în 2015, când a și cucerit trofeul.

Bară Rashford după 35 de secunde!

"La un meci cu multe goluri, noi vom fi avantajați", anunța Solskjær, iar "diavolii" s-au năpustit să muște din adversarii blaugrana. Cum s-a fluierat startul, Rashford scăpa singur cu portarul. Bară după 35 de secunde! Și McTominay era singur, la marginea careului, în minutul 2. Dar focul insular s-a încheiat în acel moment. Mult prea repede.

Geniul lui Messi și cadoul lui De Gea

Barcelona a început să joace, iar Manchester să nu mai găsească mingea. VAR a anulat penaltyul dictat inițial de Felix Brych (10). Totuși, era limpede că terenul se înclină spre poarta lui De Gea. 1-0 era aproape. Messi l-a confirmat. A părut un balerin în fața lui Fred, i-a strecurat balonul printre picioare și a șutat de la 25 de metri în colțul lung, în plasa laterală. Artă. 1-0 (16). Prima sa reușită în "sferturile" CL din 2013.
N-au mai trecut decât patru minute și același Leo a făcut 2-0. Nu datorită geniului său, ci ajutat de gafa lui De Gea, care a scăpat pe sub el mingea mângâiată de dreptul lui Messi.

Liniștea lui Solskjær

Confruntarea era încheiată de la pauză. Pe Camp Nou, toți știau ce se va întâmpla. Inclusiv Solskjær. Într-un moment în care Leo continua să-l chinuiască pe Jones, managerul lui United discuta cu secundul Carrick. Liniștit, fără să se agite. Realizând că nu se poate mai mult.
Tocmai atunci, a lovit și racheta lui Coutinho: 3-0 (61). Barcelona se pregătește de semifinale. De Liverpool?

10 goluria marcat Leo Messi în acest sezon european, golgeterul CL

24 de goluriare Leo în 32 de meciuri împotriva echipelor engleze. Cele mai multe cu Arsenal, 9

28 de goluria înscris argentinianul în ultimele 24 de partide în Ligă

***

Barcelona - Manchester United 3-0 (Messi 16, 20, Coutinho 61)

Echipe DE START

BARCELONA: Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Rakitic, Arthur - Coutinho, Suarez, Messi
Rezerve: Cillessen, Semedo, Dembele, Malcom, Vidal, Umtiti, Alena
Antrenor: Ernesto Valverde

MANCHESTER UNITED: De Gea - Jones, Lindelöf, Smalling, Young - Fred, McTominay, Pogba - Lingard, Martial, Rashford
Rezerve: Romero, Dalot, Matic, Andreas, Mata, Sanchez, Lukaku
Antrenor: Ole Gunnar Solskjær

 
 

Vezi aici programul sferturilor Champions League!

 

 VEZI ȘI:

Probleme la Manchester United înainte de meciul cu Barcelona: 7 jucători vor să plece » Echipele probabile în Barcelona - United, a punctat Valverde.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Aprilie 2019, 10:54
Postat de kcain pe 17 Aprilie 2019, 08:27

ADevarul e ca atunci cand dribleaza cate 4-5 jucatori pe 3m patrati, e ajutat de echipa. La fel si cand iti bate perfect lovituri libere de la 30m si da la.vinclu pe coltul portarului. Sau cand iti arunca o pasa printre 4 adversari. E normal sa fie ajutat de echipa, ca e sport de echipa.Dar modul in care intelege fotbalul il face sa fie peste cei mentionati de tine, care, da, au fost jucatori uriasi.

E inutil să le răspunzi unor astfel de hateri. Ei nu se bucură de fotbal, ci stau într-un colț, își ronțăie covrigul frustrării și emit enormități. Toată lumea din fotbal( fostă sau actuală) se închină la geniul lui Messi, dar cârcotașul român se pricepe mult mai bine. Messi e un pitic cărat în spate de Xavi, Iniesta, arbitri, hormoni, noroc etc. Lasă-i în plata Domnului! Și de-ar fi avut trei titluri mondiale cu Argentina, s-ar fi spus că Messi a trăit de pe urma lui Mascherano, Higuain sau Kun Aguero!

shark_34
shark_34  •  17 Aprilie 2019, 09:36
Postat de Vasiliu Daniel pe 17 Aprilie 2019, 06:01

Pentru cineva care se uita pentru prima oara la fotbal e corect spus ... Dar eu ma uit de mult .. Am prins Ibrahimovici , Ronaldinho , Roberto Carlos , Ronaldo(Brazilianul) , Zidane .. si muuuulti altii !! Pentru mine mesi e un pitic disperat care fuge tare :)) ajutat de echipa lui de simulatori .. Daca era asa bun castiga si cu alte echipe .. asa el sta la Barca si te pacaleste pe tine ca e cel mai bun :))))))

esti funny cu afirmatiile tale despre Messi!dintre cei enumerati de tine,Ibrahimovici,Ronaldinho,Roberto Carlos, Ronaldo(Brazilianul) ,Zidane si altii ,numai Ronaldinho si Maradona de care ai uitat,se apropie de valoarea lui Messi.

1968213743293712
Mada Madalina  •  17 Aprilie 2019, 09:24
Postat de Adrian Fulgos pe 17 Aprilie 2019, 09:01

Există varianta sa te fii uitat de mult, dar clar ca nu intelegi mare lucru. Altfel nu debitai gogomanii la foc automat.

Calcul total gresit. Daca "greii" fotbalului de care mentionezi jucau pe la FC BULBOAKA si FC MACIUGA / si mai si castigau ceva.....ok iti dadeam dreptate total. Dar au jucat toti doar la echipe mai mici precum : Juventus,Milano,Real Madrid ,Man Utd , Byern M , e.t.c 2 mici exemple : CRISTIANO R ( pe care il vad in top 10 all time ) Man Utd ....echipa aia de care fugeau toti ! Zidane = Juventus /Real M ....echipele alea slabe cu super jucatori in componenta. Judecati cu .......

Vezi toate comentariile (39)
Comentează