FOTBAL  »  LIGA 4  »  TRANSFER

EXCLUSIV Steaua e gata să dea o lovitură de imagine! Discuții în toi cu Janos Szekely, fotbalist cu 4 meciuri în Champions League

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2019 21:57

Steaua conduce autoritar clasamentul din Liga a 4-a București, însă Marius Lăcătuș caută soluții pentru a întări echipa în vederea play-off-ului.

„Fiara” și oamenii din conducerea clubului roș-albastru au luat legătura cu Janos Szekely (35 de ani), fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1, prezențe în Europa League și Champions League, care însă nu mai evoluează la nivel profesionist.

Mijlocașul pe care FCSB plătea 1,5 milioane de euro Oțelului în 2008 a fost sunat inclusiv de suporteri, care i-au cerut să vină și să pună umărul la promovare.

Szekely n-a spus nu, însă e destul de greu ca mutarea să se materializeze, mai ales că jucătorul s-a stabilit în Italia împreună cu familia, iar copiii săi sunt la școală acolo. Totuși, fotbalistul încă mai e legat de România. Are un business imobiliar în Timișoara, ceea ce poate reprezenta un atu. 

Pentru a-l face să vină, șefii Stelei au plusat și i-au promis un post în conducerea clubului după retragere.  Cele două părți vor mai discuta zilele viitoare. Perioada de transferuri la Liga a 4-a se închide la 18 aprilie, anunță Asociația Steliștilor 1947, care e gata să se implice financiar pentru a-i plăti salariul jucătorului, cum s-a întâmplat și în cazul lui Pena, transfer care nu s-a mai realizat.

CV Janos Szekely 

- născut la 13 mai 1983 (35 de ani);
- mijlocaș;
- a evoluat în cariera sa la echipe precum FCSB, Oțelul, ASA Târgu Mureș, U Cluj, FC Brașov;
- în Italia a jucat la USD 1913 Seregno Calcio și Calcio Lecco 1912;
- a mai fost în Polonia și Rusia la Korona Kielce, respectiv Volga Nizhniy Novgorod; 
- a înscris de 27 de ori în carieră, 17 dintre reușite fiind la Steaua și Oțelul; 
- are 4 meciuri în grupele UEFA Champions League.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Superinterviu cu fotbalistul numit "mafiot" de Becali după ce patronul FCSB îi oferise un contract pe viață: "Nici măcar pușcăria nu l-a schimbat"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  16 Aprilie 2019, 08:00
Postat de gigi_becali_9 pe 16 Aprilie 2019, 00:41

Clubul Sportiv al Armatei ( CSA , ca asa ii cheama, nu trebuie sa iti fie rusine cu numele echipei tale preferate ) a produs cu brandul Steaua fix 200.000 euro paguba in 4 ani :))) Pana sa reuseasca Clubul Sportiv al Armatei sa faca paguba de 37 de milioane mai avem de asteptat. Ca prejudiciul il creeaza ei , nu Becali. Becali la Steaua ( adica la FCSB ) este pe profit cu 30.000.000 :)))

Randoame, las-o balta! Esti un prost si toate predictiile tale insirate de-a lungul anilor s-au dovedit abureli. Prejudiciul il decide instanta, nu tu! Si nu se ia in calcul doar cat a facut CSA cu brandul STEAUA, ci si avantajele (ilegale) pe care echipa lui Becali le-a obtinut. FC FCSB a avut beneficii financiare in urma imposturii!! Acum e vremea platii. Da-i drumu pe strada si ia-l si pe Alexbibilica cu tine. Sunteti 2 prosti cu IQ 22.

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  16 Aprilie 2019, 07:56

Vedeti gigistilor? aici scrie STEAUA fiindca e vorba de STEAUA BUCURESTI! Echipa voastra e jalnica Fotbal Club FCSB!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Aprilie 2019, 07:47

STEAUA este actuala FCSB ... echipa domnului Marius Lacatus este doar o sectie de fotbal a unui club sportiv care este manageriat de o unitate militara (UM02301) . acea echipa nu este si nu va fi niciodata STEAUA pentru ca a aparut in fotbalul amator in anul 2017.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close