INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Șumudică ripostează după ce presa arabă a anunțat că a fost demis: „Există o clauză, cine vrea să rupă contractul trebuie să plătească”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 17:58

Marius Șumudică a reacționat după ce presa din Arabia Saudită l-a dat ca și demis de la Al Shabab, găsindu-i chiar și înlocuitor în persoana lui Pedro Emanuel (44 de ani).

„Cred că e unul dintre cele mai bune sezoane pe care le-am făcut! Am atins borna de 50 de puncte într-un campionat cu 16 echipe. E un punctaj nesperat. Dacă la început, când am venit în Arabia, toată lumea îmi spunea că ar fi perfect dacă am termina în primele 6, iată că avem locul 5 asigurat deja și ne batem pentru locurile 3 sau 4 având posibilitatea de a juca în Champions League-ul Asiei! Înseamnă enorm pentru mine ca antrenor. Cred că este un an bun, dau continuitate la ce am făcut la Astra și în Turcia.

Mai am aici un an de contract. Până acum s-a scris de vreo 5 antrenori care să mă înlocuiască și nu a venit niciunul. Nu se pune problema ca Șumudică să fie demis. Există o clauză care trebuie respectată de ambele părți, cine vrea să rupă contractul trebuie să plătească. La anul, încercăm să ne depășim condiția și să facem mai mult decât am făcut anul ăsta”, a declarat Marius Șumudică pentru Pro TV.

La Al Shabab evoluează Constantin Budescu și Valerică Găman. 

Cu 3 etape până la finalul sezonului, Al Shabab ocupă locul 3 în Arabia Saudită. Sezonul trecut, Al Shabab a terminat abia pe locul 10.

Citește și:

Marius Șumudică, afară de la Al Shabab?! Arabii au anunțat deja și înlocuitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  20 Aprilie 2019, 05:56

Stire bombă: Sumudică vine la Craiova lui Mititelu.....din informaţii sigure ! Dragomir stie ceva dar nu spune.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  19 Aprilie 2019, 21:11
Postat de Eugen Iustin pe 19 Aprilie 2019, 18:56

Ce buget de transferuri a fost anul trecut fata de anul asta? Ca sa stim de unde vin pretențiile patronului.

Chiar te intereseaza bugetele din Kamel League?

160446664764750
Cristiano Fulgerila  •  19 Aprilie 2019, 19:41

(gura bate fundu')

Vezi toate comentariile (4)
Comentează