INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Valenciennes - Beziers 5-6 // VIDEO Rezumatul unui meci nebun în Europa: 3 răsturnări de scor, 11 goluri marcate!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 09:31

Valenciennes - Beziers 5-6. Ligue 2, a doua divizie din Franța, a oferit un meci cu o desfășurare de scor incredibilă, ce va intra probabil în topul celor mai spectaculoase jocuri din acest final de săptămână.

Valenciennes, fosta echipă a lui Aurelian Chițu, și Beziers au uitat să se mai oprească din a marca. S-a punctat de 11 ori și au fost multe răsturnări de situație.

Beziers s-a impus cu 6-5, dar desfășurarea partidei a fost complet nebună. Primii au marcat cei de la Valenciennes, în minutul 13. Apoi, în doar două minute, 18 și 19, Beziers a revenit și avea 2-1.

Totuși, la pauză tot Valenciennes a fost cea care a condus, 3-2. A marcat prin Robail și Raspetino în minutele 23 și 29. Cinci goluri în prima repriză au fost doar începutul.

După pauză, au mai picat alte 6. Gbegnon a făcut 3-3 în minutul 61. Dar Valenciennes părea să reușească să se desprindă decisiv, când a făcut 5-3 în minutele 64 și 74.

Totuși, ultimele minute au fost ale oaspeților. Beziers a înscris de 3 ori, Taillan (79), Kante (85) și Savane (90), suficient pentru a întoarce tabela și a se impune cu 6-5!

beziers franta ligue 2

VEZI ȘI:

PAOK - LEVADIAKOS // VIDEO Fanii pregătesc fiesta la Salonic: „Va fi ceva cum nu s-a mai văzut” » Ce se va întâmpla pe „Toumba”, sub ochii lui Răzvan Lucescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Aprilie 2019, 10:07

in sfarsit un articol de sport ! o raritate. bravo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează